Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Ignis 1.3 benzin,...

Suzuki Ignis 1.3 benzin, váltója így normális?

Figyelt kérdés
Vettem egy Ignist és kis idő múlva éreztem váltó baja van. Csapágy és szinkron gyűrű. 3. sebességet csak recsegve vette be. Elvittem egy szervizbe (suzuguru) és cserélték a váltót és kuplungot is. Végignéztem az egész munkafolyamatot. A váltó sokkal jobb viszont a 3. sebesség továbbra is recseg, főleg amikor hideg a váltó olaj és ha be is van melegedve,de 50-60nál váltok vissza 3ba mindig recseg..ez így normális?

nov. 19. 11:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#10 Igen, a rudak a váltókart és a váltót kötik össze. Én sem teljesen értek hozzá, de mivel a váltót és a kuplungot cserélték, így már csak a rudak vannak amit nem. Nem hinném hogy pont ugyanaz a baja egy másik váltónak mint a tiednek volt, ezért gondolok olyanra, amit nem cseréltek.
nov. 19. 14:13
 12/12 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a hasznos infót. Ezt mindenképpen meg fogom nekik említeni.
nov. 19. 15:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!