Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2024-ben még miért nincs...

2024-ben még miért nincs betiltva az automata reflektor?

Figyelt kérdés
Mögöttem vagy szembe jön velem hirtelen 50 méternél gondol egyet a másik autó komputerje és felkapcsolja a reflektort, én meg csillagokat látok. És egyre szaporodnak. Amatőr sofőrnél ez balesetveszélyes is!
ma 18:49
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Honnan veszed hogy a kompjúterje gondolja így és nem a sofőr?
ma 18:51
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Újabb epizód tíccsákbe barátunktól. 😀
ma 19:13
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
Ha szembe jön veled és rád kapcsolja a reflektort elképzelhető, hogy vakítottad a tompítottal mert túl magasra világít.
ma 19:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Lol, megint tíccsákbe...😅😅

Amúgy szerintem ez nem az automatika mert az fix hogy hátulról is látja az előtte közlekedőt hanem a sofőt. Amúgy meg nem véletlen van állítható visszapillantó, át lehet lökni esti módra. Sok autóban már önmagától csinálja ezt is.

ma 19:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Amúgy ja, ha szaporodnak előbb megnézném nem-e a te fényszóród vakít és tudatosan jeleznek.
ma 19:29
 6/7 anonim ***** válasza:
A reflektor NEM automatikusan kapcsol, ez a soför dolga
ma 19:38
 7/7 anonim ***** válasza:

#6 Már amelyik kocsinál....újabbaknál szinte az összesben van automatika.

Én még ilyet nem tapasztaltam, sőt mátrixfényszórós kocsik és szépen kitakargatnak előről-hátulról. Szerintem is a kérdező kocsijával nincs valami rendben és jelezni próbálnak.

ma 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!