Mi mehetett tönkre?
Figyelt kérdés
Alanyunk egy Alfa Romeo 159 hibát nem dob de ha meghúzom az index kart (reflektor kapcsolnék) akkor nem marad fent csak villogtatni tudok.2024. ápr. 14. 21:08
1/8 anonim válasza:
Mi ez a sok troll kérdés ma?!?!?!
2/8 A kérdező kommentje:
Nem trollkodok tényleg ez a bajom konkrétan nem marad fent a refim csak villogtatni tudok
2024. ápr. 14. 21:34
3/8 anonim válasza:
Próbáld meg valamelyik Alfa specifikus fórumon megkérdezni. Nekem is 159-em van, de még nem is hallottam ilyen hibáról.
4/8 anonim válasza:
Kapcsoló elromlott és cseréld ki.
5/8 Morzsi007 válasza:
Kapcsoló hiba. Vagy nem hátra, hanem előre kell tolni a kart, húzva csak fénykürt van, ez esetben nincs hiba. A Mazdámban így működik.
6/8 anonim válasza:
5: minden autó refije így működik 50 év óta.
Ezért gondoltam, hogy troll...
De ezek szerint csak hülye 😑
7/8 Morzsi007 válasza:
206-os 25 éves, az nem így működik. :)
8/8 A kérdező kommentje:
Valami előrelépés van.
Gépre lett rakva az autó.
Gépről kapcsolható a reflektor de ha ott le is van véve és a karról normál módon adnánk rá reflektort akkor nem érzékel a body computer semmit hogy bármi is történne.
Elvileg ott lesz a baj
szept. 5. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!