Help! Erőtlen, nem húz, 30-nál többel nem bír menni. Mi mehetett tönkre? Lamdaszonda?
Ez a kérdés, úgy kamu ahogy van.
Több sebből is vérzik.
"amikor az autópályán több kilométert kellett hátramenetben hajtanom pályazár miatt"
Aha, persze.
“2004-es diesel mitsubishi carisma 1.6”
Már itt bukott a történet
Szerintem az antenna lesz......csomagold be alufóliába, akkor jobb lesz.
Ha már trollkodunk....
"mitsubishi carisma 1.6"
"megnéztem a forgalmiban 1870 cm3-es"
Aha, értem....
"megnéztem a forgalmiban 1870 cm3-es"
A wikipédia szerint ebben egy közös nyomócsöves Renault dízel van. A közös nyomócsöves direkt befcskendezésű dízeleknek szoktak lenni nagyon drágán javítható hibáik. De mielőtt úgy döntesz, hogy nem javíttatod meg, hanem bontóba küldöd, jó lenne tudni, hogy itt is egy ilyen hibáról van-e szó. Valóban egy dízelre specializált műhelyt kellene keresned, elérhető közelségben. Az, hogy Renault motorról van szó, kiszélesíti a lehetőségeket. Nyilván többen foglalkoznak vele, mint ha Mitsbishire korlátoznád a keresést.
Ami fontos: ha túl nagy összeget mondanak a hibamegállapításra, akkor ne sétálj be egy olyan zsákutcába, hogy megbontják a motort és egyre nagyobb pénzeket kérnek tőled.
Ha a cégről ilyen benyomásod támad, akkor már az elején hagyd ott őket és kérj másodvéleményt máshol. Ameddig az autód egy kicsit is járóképes, addig mondhatod, hogy átgondolod a dolgot, még pénzt kell gyüjtened, stb. és otthagyod őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!