Suzuki Swift és Suzuki Ignis - mitől van ez a különbség a két autóban?
Mi a baj az ignisel amugy?
Én az ignisemmel szoktam menni külföldi nyaralásra is, természetesen autópályán, hegyen/völgyön mindenféle úton
Eddig sose volt semmi probléma abból hogy a 2 es fokozatnak vége van 80 km/h nál
Nem versenyautó. Autópályán nem érdemes nyomni, mert akkor elkezdi zabálni a benzint a 110-130km/h közt kell belőni egy sebbességet és ugy menni.
A fogyasztása 100 nál kb 6 liter, 120 nál 6.5 liter, 130-140 között meg 7.5 liter, 140 nél gyorsabben meg amugy sem érdemes egy kisautóval menni.
Aki autópályán 200 felett akar szálguldozni vegyen bmw-t vagy hasonlló nagyböszme masinát:)
A 76 lóerős motor ami a wagonR ben van egy olyan suzuki motor ami pont hogy nem a legjobban sikeredett darab.
AZ hogy ezzel te ne menj 130-at.
Az a jó ttétel ami többet pörög.
Volt olyan suzukim aminek ilyen szar volt az áttétele és nem bírta a szerencsétlen amikor 2 felnőtt és két gyerek meg sok cucc volt benne.
Fel se tudtam 5.-be kapcsolni szinte sose, mert nem bírta .
A 4. pont elég volt neki.
A suzuki kormány, rugózása és a fék is olyan hogy elég menni vele max a 100-at.
Nem biztonságos ott már vele menni, ez csak arra jó hogy városba elszaladgáljon vele az ember.
Pontosan tudom mert én újat vettem és 9 évig szenvedtem vele, sajnálom de egy kalap szar a suzuki, még ha sok embernek ez nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!