Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Közösségi oldalakon az ilyen...

Közösségi oldalakon az ilyen üzengetések mire jók? Blöff, hátha bejön?

Figyelt kérdés

Nem egyszer olvasok hasonlót pl. facebookon:

"Kedves ismerőseim!

A segítségeteket szeretném kérni!

Tegnapi napon, 2024.XX.XX.-án, a délelőtti órákban a XXXXXXXX mögötti parkolóban meghúzták az autómat.

A Rendelőintézet kamerája rögzítette a felvételt.

A tettes elhajtott a helyszínről.

Amennyiben bárki a környéken látta a történteket, kérem segítsen felvenni az illetővel a kapcsolatot, hogy még a rendőrségi felelősségre vonás és a büntetés végrehajtása előtt egymás között rendezni tudjuk az ügyet.

Előre is köszönöm a segítségeteket és a megosztásokat!"

Ha van felvétel,mi a fenének kell olyan ember, aki látta az esetet? Ha látta valaki honnan a fenéből kellene ismernie is az illetőt? Nekem ez több sebből vérzik.

De ha tényleg így történt, mint ahogy le van írva és bemegyek egy rendelőintézetbe, ahol tegyük fel tényleg van közterületről felvételt készítő kamera, azt nekem bemondásra megmutatják, odaadják a fenti történetre hivatkozva?

Ha igen, csak én vagyok ilyen **ci, hogy azonnal feljelentést tennék és nem üzengetnék az illetőnek?

Vagy tényleg semmilyen felvétel nincs, csak az illető megpróbálja hátha, mert veszítenivalója nincs?

tegnap 23:24
 1/1 anonim ***** válasza:
Kamerafelvételt csak a rendőrségnek adnak ki. Már ha működik a kamera. Ennél már csak az a blöff, amikor azt írják, hogy "megvan a felvétel, ha 24 órán belül nem jelentkezel, feljelentelek". Francokat. Ha lenne felvétel, azonnal feljelentené.
tegnap 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!