Hallott e valaki és mit a Your Car Europe használtautó kereskedésről ami Spanyolországban van bejegyezve.A googliba beírás után simán bejön,kedvező árakkal,csak nem tudom ha előre kifizetem a kocsit,kapok is érte valamit vagy csak lehúzás?
Előre senkinek semmit nem fizetünk. Spanyolország messze van (Magyarországról nézve mindenképp, de Ausztriából, Németországból sincs a szomszédban - nagyon nincs).
Ha előre fizetsz, 99,9% (azt a 0,1%-ot hagyjuk meg a statisztikai hibahatárnak), azaz nagyon-nagyon valószínű, igen nagy a valószínűsége annak, hogy csúnyán lehúznak, autót pedig vagy egyáltalán nem látsz (99,9%), vagy szerencsésebb esetben - ha látsz is (0,1%) - tele lesz el nem mondott, titkolt, burkolt hibákkal, amik vagy azonnal, vagy néhány hét-hónap használat után jönnek ki.
Semmiképp nem mennék bele, nem, akkor sem, ha anyanyelvi szinten beszélsz spanyolul. (Mert hiába csűröd-csavarod a szavakat tökéletesen, max. lesz egy jogi végzésed, hogy jár a pénz neked vissza, csak épp nem lesz kin-min behajta(t)ni, mert 1. vagy addigra megszűnnek, nevet váltanak, stb. 2. vagy többe kerül az egész jogi cirkusz költsége (perköltség), mint amit belefeccelsz az egészbe.
Összegezve:
Semmiképp nem mennék bele.
Pontosan úgy van, ahogy előttem írta 4.
Vannak emberek, akik milliókkal a zsebükben folyamatosan figyelik az autókínálatot, megveszik, amiben látnak fantáziát, kipofozzák-kipofoztatják és aztán jó kis haszonkulccsal eladják.
Mentem én már ki - igaz, nem a Magyarországról oly távoli Spanyolországba, csak a jóval közelebbi Olaszországba, ráadásul annak is a legközelebbi, egyik legészakibb részére, Bolzano mellé autóért ismerőssel, s - mivel rászántuk a dologra az egész napot, Bolzano meg igencsak északi olasz kisváros - ezért tüzetesen átnézve az összes anyagot, órákat mustrálva az autót egy szerelővel és a papírokat velem, mint olasztolmáccsal, az illető rájött, hogy semmiképp nem szabad megvennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!