Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hallott e valaki és mit a...

Hallott e valaki és mit a Your Car Europe használtautó kereskedésről ami Spanyolországban van bejegyezve.A googliba beírás után simán bejön,kedvező árakkal,csak nem tudom ha előre kifizetem a kocsit,kapok is érte valamit vagy csak lehúzás?

Figyelt kérdés

2023. febr. 6. 17:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Előre kifizetni? Semmiképpen.
2023. febr. 6. 17:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
igen kapsz tapasztalatot
2023. febr. 6. 17:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Előre senkinek semmit nem fizetünk. Spanyolország messze van (Magyarországról nézve mindenképp, de Ausztriából, Németországból sincs a szomszédban - nagyon nincs).

Ha előre fizetsz, 99,9% (azt a 0,1%-ot hagyjuk meg a statisztikai hibahatárnak), azaz nagyon-nagyon valószínű, igen nagy a valószínűsége annak, hogy csúnyán lehúznak, autót pedig vagy egyáltalán nem látsz (99,9%), vagy szerencsésebb esetben - ha látsz is (0,1%) - tele lesz el nem mondott, titkolt, burkolt hibákkal, amik vagy azonnal, vagy néhány hét-hónap használat után jönnek ki.

Semmiképp nem mennék bele, nem, akkor sem, ha anyanyelvi szinten beszélsz spanyolul. (Mert hiába csűröd-csavarod a szavakat tökéletesen, max. lesz egy jogi végzésed, hogy jár a pénz neked vissza, csak épp nem lesz kin-min behajta(t)ni, mert 1. vagy addigra megszűnnek, nevet váltanak, stb. 2. vagy többe kerül az egész jogi cirkusz költsége (perköltség), mint amit belefeccelsz az egészbe.

Összegezve:

Semmiképp nem mennék bele.

2023. febr. 6. 17:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Semmiképp ne fizess előre ilyen esetben! Ha nem akarsz külföldre utazni autóért, nézz itthon. Ha igaz lenne a fél áron kínált autó, 100 nepper vette volna meg előled, akik ebből élnek, hogy bújják a kínálatot.
2023. febr. 7. 03:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Pontosan úgy van, ahogy előttem írta 4.

Vannak emberek, akik milliókkal a zsebükben folyamatosan figyelik az autókínálatot, megveszik, amiben látnak fantáziát, kipofozzák-kipofoztatják és aztán jó kis haszonkulccsal eladják.

Mentem én már ki - igaz, nem a Magyarországról oly távoli Spanyolországba, csak a jóval közelebbi Olaszországba, ráadásul annak is a legközelebbi, egyik legészakibb részére, Bolzano mellé autóért ismerőssel, s - mivel rászántuk a dologra az egész napot, Bolzano meg igencsak északi olasz kisváros - ezért tüzetesen átnézve az összes anyagot, órákat mustrálva az autót egy szerelővel és a papírokat velem, mint olasztolmáccsal, az illető rájött, hogy semmiképp nem szabad megvennie.

2023. febr. 7. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!