Megbuktathatnak egy autót a műszakin,ha küszöb sarka a jobb hátsó keréknél szinte már csak gittből áll?
Figyelt kérdés
nov. 14. 05:19
2/4 anonim válasza:
Normális helyen szerencsére igen. A rögvalóság meg az, hogy attól függ hova és milyen vastag forgalmival viszed (értsd. mennyi deákigazolványt hajtogatsz bele)
3/4 anonim válasza:
Ha úgy van kozmetikázva, hogy nem látszik a rohadás, akkor átmegy.
Nem teherviselő elem, ha egy bölcső, lengőkar bekötés, hossznyúlvány, torony lenne rohadt, azt nem engedik át. Bár vannak agyasok, akik azt is nekiállnak gittelni.
4/4 anonim válasza:
Helyfüggő...
Ahol legutóbb voltam az vicc kategória volt kb.
Fékmérés, rázópad, félig megnézték a világítást meg alámentek fél percre az elejére és megrángatták a kormányösszekötőket és ennyi volt.
Se kipufogo mérés, se az alját, se a fékfolyadékot se a fékpofákat, se a kerékcsapágyakat, se a lengőkarokat nem nézték meg.
(ahova előtte hordtam ott meg nagyon szigorúak voltak, utolsó csavarig átnézték kb.)
Azért egy 33+ éves 1,5 millió km-ert futott autóval voltam szóval fura, hogy csak ennyi volt a vizsga 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!