Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lejárt műszakis autót hogyan...

Lejárt műszakis autót hogyan lehet eladni?

Figyelt kérdés

Van egy régi swiftem már lejárt műszaki rajta, valószínűleg nem is lehetne már rá csináltatni mert rozsdásodik az alja.

Elakarnám adni ilyen 20-30 ezerért, mi ennek menete? Szerintem be se indul mert fél éve nem használtam.

Akinek ilyenje van lehet jó lenne neki donor autóként, mivel motorja jól müködött, stb. csak másik auótra váltás miatt lett letéve.

tegnap 16:51
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
#20 Akkor kérlek támaszd alá ezt a tényt. Valami törvényt vagy valamit linkelj.
ma 06:54
 22/22 anonim ***** válasza:
77%

Az érvényes műszaki nem feltétele az eladásnak. Ugyanúgy írsz adásvételit, lejelented a biztosítónál, kormányablakban és lekerül a nevedről, mintha egy hibátlan egy napja szalonból kihozott autót adnál el.

De ha csak ilyen 20-30k-ban gondolkozol, akkor jobban jársz a bontóval, mint a rézbőrűekkel.

ma 07:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!