Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Model "S" vagy "X" még nyújt/k...

Model "S" vagy "X" még nyújt/kelt _pozitív_ érzéseket az emberekben? Nyilván azokban, akiknek nem (vagy nem teljesen) mindegy az autózás. Mert egy Rolls, vagy egy Benz (vagy Corvette, Alfa - kinek éppen mi) szép, vagy jó autónak számít. Továbbra is!

Figyelt kérdés

Tégla Model S

Tégla Model X

(2017 utáni, második facelift-et követő Long Range típusok.)

Elsősorban azért férfiaktól kérdezném, mert sok nőnek egy 500-as S-Klasse Benz, vagy egy Lexus LS 600h ugyanolyan semmitmondó autó - az elmondásaik alapján.

Magyarul a hölgyeknek lehetne ezek helyett akár egy Volkswagen Basszát od is, az se jelentene nekik se előnyt, se hátrányt, vagyis az elmondásaik alapján:

Semmit.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

nov. 12. 18:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom az emberekben milyen érzést kelt, nekem az a véleményem róla, hogy jellegtelen. Aki magának ezeket választja, az sokat autózik és spórolni akar, vagy nincs ízlése, stílusérzéke.
nov. 14. 15:21
 12/16 A kérdező kommentje:

Pedig - eddig - az volt, hogy egy Tesla az bizony egy Tesla!

Kevés emberrel találkoztam, akit egy Model S, vagy egy X hidegen hagyott volna. Talán a 3, ill. az Y, amik nem csak teljesen jellegtelenek, de még elképesztően rondák is.

De az iPhone-okhoz, vagy Benz-ekhez, vagy Carl F Bucherer-ekhez, vagy Louboutin cipőkhöz hasonlóan egy Model S mindig menő

(volt?)

nov. 14. 16:30
 13/16 anonim ***** válasza:
36%
A menők a régi krómozott, fémből készült autók, nem ezek a veddmeg-használd-dobdki jellegtelen guruló háztartási gépek.
nov. 14. 16:33
 14/16 anonim ***** válasza:

Aki nem ért az autókhoz, az azt látja, hogy nagyon modern, űrhajószerű, felfelé nyílik az ajtaja, különleges. Biztos nagyon drága volt.

Lehet ez pozitív érzés valakinek.

Már nem annyira ritka egyik Tesla sem, úgyhogy az újdonság varázsa elmúlt. Harmonikus formája egyiknek sincs, se eleganciája, se határozott karaktere. Az S-nek az arányai azért nem rosszak.(hosszú, széles, lapos)

nov. 14. 19:56
 15/16 A kérdező kommentje:

Model S mint nem harmonikus? Én úgy gondolom, hogy egészen szép, és - a te szempontjaid alapján - egészen autószerű is a kialakítása. Mind főképp oldalról, mind például szemből.

De persze ízlések és pofonok.

Azzal, hogy elmúlt az újdonság varázsa azzal egyetértek.

De nem maradt meg olyan értelemben vagány közlekedési eszköznek, hogy vágyott gépjármű, ugyanakkor egyúttal (pl. fejlett/hasznos vezetéstámogató) képességei miatt értékelt automobil?

nov. 14. 20:17
 16/16 anonim ***** válasza:

#15:

Elismerésre méltó a műszaki tartalom, amit beletettek, az biztos.

Tegyük hozzá, hogy kevés az olyan autó ami minden szögből jól néz ki. A praktikum oltárán pedig mindenképpen fel kell áldozni valamennyi formai szépséget. Nekem a klasszikus nagykupék formája tetszik a legjobban. Az a legvonzóbb forma.

Szóval egy 4-5 ajtós kocsi sosem lehet olyan csábító formailag, mint egy szép 2 ajtós kupé.

nov. 15. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!