Mit gondoltok az ikonikus amcsi autókról?
Mondhatni ezek a darabok felveszik a versenyt a mai szuper autókkal is, lehet egy mercedes amg gtr menőbb, viszont egy izmos akármi mellé gurul a lámpánál és nyomnak egy nagy gázt attól el is ájul aki szereti az ilyesmit.
Én nem vagyok autó mániás mert a jobbakat, erős gépeket sosem tudnám megvenni munkából, én motorokkal foglalkozok inkább.
ja, egyenesben nagyon faszak, csak epp muszakilag meg egy ifa is fejlettebb :D Lehet ma mar nem, de regen qrva kenyelmetlenek voltak, 30 literes fogyasztas, es azert megbizhatosaguk sem volt a toppon, nem veletlen hogy tobb japan auto van amerikaban mar regota mint amerikai.
Big block, szep hang, nyomatekos motor,de itt meg is allt a tudomany kb.
Es igen, az amcsik mindig is onelegult idiota seggfejek voltak es lesznek is. Most olyat talaltak ki, hogy ok fogjak gyartani az amerikai izom ELEKTROMOS autokat. Kicsit rohejes az ambvivalencia, de legyen nekik is gyereknap egyszer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!