Corvette C5 2001-2004 vagy Mustang GT 5.0 2011-2014? És miért?
A mustang egy tömegtermék lett itthon is, minden *khm* ilyen "izomautót" vesz már.
Én régebben is a corvette-ért voltam oda és most is arra szavazok.
Na meg a sportautó forma nálam nyerőbb, mint az izomautó.
Nem egy kategoria a ketto. A corvette az sportauto, a mustang meg izomauto. A mustangot a camaroval lehetne osszehasonlitani.
Nekem a mustang rajta van a bakancslistamon de jelenleg masok a prioritasaim, szoval egy ideig nem lesz mustangom.
Mind a kettő legenda, persze vesztettek már fényükből.
A Corvette egy klasszikus sportkocsi, a Mustang pedig egy izomautó. Persze csak a megfelelő motorral, mert a 2.3literes eco boosttal inkább nevetség tárgya. Küllemre mind a kettő tetszetős, bár őket is utolérte az utóbbi évtized felpumpált karosszériája, ami ront az összképen, de ez ízlés dolga. Nálam az amerikai autóknál még mindig a Camaro a nyerő.
Mivel ilyenekkel nincs az oldalon senkinek releváns tapasztalata ezért ez kb szimpátiaszavazás.
Mustang, mert jobban tetszik. A többi érv irreleváns. Ha van pénzed egy ilyenre akkor úgyis érzelmi alapú döntést hozol és mindegy mit mondunk. Ha meg álmodozol akkor pláne mindegy a mi véleményünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!