Nem fog nagyon felmenni az autok ara a hasznaltauton a munkashitelnek a kovetkezteben?
Én erről lemaradtam, hog mi ez. Most utánaolvastam. TErmészetesen erre SEM vagyok jogosult. Egyrészt nem vagyok 25 év alatti, másrészt mérnöki diplomám van. Az nyilván senkit nem érdekel, hoyg annyit se keresek, mint egy gyári betanított munkás...
A kérdésre visszatérva, a jelenlegi gazdasági és politikai helyzetben szerintem semminek nem lefelé fog menni az ára a jövőben. Azt nem gondolom, hoyg emiatt nagyságrendekkel több autót vennének, mint különben. Csepp a tengerben. A csok más volt. Egyrészt azt csak ingatlanra költhetted. Másrészt laknia mindenkinek muszáj valahol, autózni nem.
Ha mérnöki diplomával annyit se keresel mint egy betanított munkás akkor az bizony a te saját inkompetenciád. Erre nem lennék büszke és nem hangoztatnám, mert ez nem egy általános dolog. De a te helyedben ha ennyire komoly "mérnök" vagy (nem vagy az, csak diplomád szerint) akkor menj el betanított munkásnak, ott talán több sikered lesz, illetve jobban passzol majd hozzád.
Így legyen ötösöm a lottón! :D Pontosan erre a kontrára számítottam. Nyiván az én hibám hogy helyben nincs ipar, nincsenek gyárak a környéken, költözni, disszidálni meg nem szeretnék. Nem budapest, debreceni, vagy győri vagyok. Így jobb híján egyetemen oktatok GBM-ért...
"akkor menj el betanított munkásnak, ott talán több sikered lesz" Jelentkeztem is, szakmámon kívül! Elhajtanak azzal, hogy túlképzett vagyok. Ha meg letagadom az 5 év egyetemet + az eddigi munkahelyeimet, akkor mit kellene hazudnom, mit csináltam eddig...?
Aki tudja csinálja, aki nem tudja tanítja.
Én pl. itthonról vidékről dolgozom gépészmérnökként egy budapesti cégnek, nem fogok itt a fizetéssel felvágni, de azért pár betanított munkást össze kellene szedned, hogy kiadja a bérem az ő fizetésük..
Továbbra is amit leírtál az csak a saját magad inkompetenciáját mutatja be, nem az általános helyzetet.
Természetesen, csak Budapesten, Debrecenben és Győrben van mérnököknek Magyarországon 300 ezernél több fizetése..
"gondoltam veszek egy Audi A5-t 3 millio korul"
azért bizony megérte hollandiában rabszolgáskodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!