Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi TT mindennapokra? Többi...

Audi TT mindennapokra? Többi lent

Figyelt kérdés

Audi TT Mk2 2.0TFSI-t akarok venni jövőre, már vezettem is egyszer és nagyon tetszett.

Mindennapokra szerintetek alkalmas lehet?

Munkába járáshoz, elmenni vásárolni (egyedül utazok szinte mindig a kocsiban)

Valaki akinek volt/van milyen a fenttarthatósága?

Akiét vezettem azt mondta hogyha nem nyomja neki akkor 7literre levitte a fogyasztást ami egy 200le-s benzines motortól nem rossz

Csak normális építő jellegű válaszokat szeretnék

#Audi #Audi TT #Audi TT vásárlás #Audi kérdés
nov. 12. 15:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
52%
Az egyik legjobb választás.
nov. 12. 15:23
 2/18 anonim ***** válasza:
35%
mindenképpen a legtökéletesebb boltba járni egy 200 lóerős audi tt
nov. 12. 15:28
 3/18 anonim ***** válasza:
72%
Miért ne? Én egy kétüléses kupéval járok (TT ha jól tudom 2+2), ha nem nyomom 6,5l körül eszik. Csomagtartó szűkösen elég egy nagybevásárláshoz.
nov. 12. 15:30
 4/18 A kérdező kommentje:

Most nem bevásárláshoz veszem a kocsit könyörgöm..

Csak példaként írtam hogy mindennapokra használnám nem ugy mint más hogy nyáron előveszi lemegy balatonra vagy bárhova és kész.. Hanem hogy munkába is ezzel járnék meg mindenhova

nov. 12. 15:37
 5/18 anonim ***** válasza:
57%

Egy lelapított Golfról beszélünk, miért ne lenne jó!?

Hajrá vegyed.

nov. 12. 15:53
 6/18 anonim ***** válasza:
74%
Ha az én Mazda mx-5-öm is elég mindenre, akkor az Audi TT is elég lesz. Képzeld el, még bevásárolni is el lehet menni vele. :O Úgyhogy simán vedd, hajrá!
nov. 12. 16:01
 7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen srácok
nov. 12. 16:19
 8/18 anonim ***** válasza:
68%

Régebben én is tettem fel itt ilyen kérdést. Ha nem kell a nagy családot, meg betonkeverőt a csomagtartóban vinni, akkor attól, hogy más a karosszéria alakja és kevesebb ajtó van rajta, miért ne lenne jó?!

Az a 7 literes fogyasztás elérhető, de nem városi futkosás üzemmódban! Hosszú úton, üzemmelegen, országúton, egyenletes 90-nel reális a 7.

nov. 12. 18:29
 9/18 anonim ***** válasza:

Az a hét liter lesz simán tíz, ha nem több városban szüttyögve.

De nem ez lesz a legnagyobb gondod, hanem amikor a kis apróságok miatt szervizbe viszed, és minden egy nagyságrenddel drágább, mint amit megszoktál. Ha ez nem gond, akkor miért ne lenne ugyanúgy alkalmas városi használatra?

nov. 12. 18:40
 10/18 A kérdező kommentje:
Nem városban használom mostani kocsimat sem istenments, országuton megyek 30km-t munkába így napi 60km-t megyek
nov. 12. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!