Audi TT mindennapokra? Többi lent
Audi TT Mk2 2.0TFSI-t akarok venni jövőre, már vezettem is egyszer és nagyon tetszett.
Mindennapokra szerintetek alkalmas lehet?
Munkába járáshoz, elmenni vásárolni (egyedül utazok szinte mindig a kocsiban)
Valaki akinek volt/van milyen a fenttarthatósága?
Akiét vezettem azt mondta hogyha nem nyomja neki akkor 7literre levitte a fogyasztást ami egy 200le-s benzines motortól nem rossz
Csak normális építő jellegű válaszokat szeretnék
Most nem bevásárláshoz veszem a kocsit könyörgöm..
Csak példaként írtam hogy mindennapokra használnám nem ugy mint más hogy nyáron előveszi lemegy balatonra vagy bárhova és kész.. Hanem hogy munkába is ezzel járnék meg mindenhova
Egy lelapított Golfról beszélünk, miért ne lenne jó!?
Hajrá vegyed.
Régebben én is tettem fel itt ilyen kérdést. Ha nem kell a nagy családot, meg betonkeverőt a csomagtartóban vinni, akkor attól, hogy más a karosszéria alakja és kevesebb ajtó van rajta, miért ne lenne jó?!
Az a 7 literes fogyasztás elérhető, de nem városi futkosás üzemmódban! Hosszú úton, üzemmelegen, országúton, egyenletes 90-nel reális a 7.
Az a hét liter lesz simán tíz, ha nem több városban szüttyögve.
De nem ez lesz a legnagyobb gondod, hanem amikor a kis apróságok miatt szervizbe viszed, és minden egy nagyságrenddel drágább, mint amit megszoktál. Ha ez nem gond, akkor miért ne lenne ugyanúgy alkalmas városi használatra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!