Audi TT MK3, 2018-2020 körüli évjáratban, 2.0TFSI motorral, DSG váltóval mennyire problémás a kor átlagához képest?
"Egyébként ezek jók, viszont egy ilyet sem azért vesznek, hogy kíméljék, meg kell nézni alaposan"
Pont ezért szeretnék ebből valami nem özönvíz előtti öreg, sokat futott, szétberhelt, sokadik tulajos példányt.
"Hát viszonylag el lehet férni..."
Nyilván nem egy bálterem a TT, de egyedül nekem nem tűnik kényelmetlennek. Nem ezzel tervezem átautózni Európát egy seggel. Golfot nem szeretnék, családi autó már van. Meg hurcolkodni sem a TT-vel fogok, nem arra venném. Arra ott a másik. Ahogy írtam a mellé szeretnék második autót. Nem vagyok kimondottan klausztrofóbiás, de egy mx5 például számomra már túlzás, túl szűk. Ehhez képest a TT számomra a minimálisan elfogadható teret bőven megadja.
#3: Azon a vélemények nem segítenek, hogy özönvíz előttit veszel-e XD.
Ha az MX5 szűk, akkor menj el kipróbálni egy TT-t mielőtt nagyon belelovalod magad a dologba. A TT-t én nagyon szűknek éreztem belül, azért lett Scirocco.
Ha nem fog meg, azzal nincs semmi gond, de azért kommersznek nevezni szerintem messze túlzás, erősen kilóg a sorból a mai napig, legalább annyira mint egy alap TT. Ráadásul ugye itt már a facelift utáni R-ről beszélünk. De igazából mindegy is, a kettő közül azt kell választani, ami jobban megfog, ez pont az a szint már.
"Ha az MX5 szűk, akkor menj el kipróbálni egy TT-t mielőtt nagyon belelovalod magad a dologba."
Természetesen megtörtént. Különben nem tudtam volna róla véleményt írni. A kérdést inkább a műszaki tartalom, tartósság (minimum 8-10 évre tervezek), típushibák, stb miatt írtam ki. Abban előre nem látok bele.
Köszönöm a válaszaid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!