Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért van borzalmas állapotban...

Miért van borzalmas állapotban a legtöbb eladásra kínált használt autó?

Figyelt kérdés
Rohad vagy kb az autó vételi árát kell rákölteni hogy müködjön normálisan

nov. 11. 11:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert a jót nem nagyon adják el. Mivel csóróság van és az autó árak elszálltak, így leginkább az adja el, aki tudja, hogy sokat kéne rákölteni.
nov. 11. 13:01
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Vannak jó állapotú autók, csak nem veszik meg amikor meglátják, hogy feleannyiért is van ugyanolyan. Aztán kiderül, hogy miért került feleannyiba.

Az sem mindegy milyen ársávban nézi az ember, nyilván Suzuki áron nem lesz Ferrari erős túlzással élve.

Az is benne van, hogy már sokadik tulajos, 10-20 éves autók amit nem arra találtak ki, hogy 10-20 évig menjenek.

nov. 11. 15:15
 13/19 anonim ***** válasza:

Azért akarják eladni.

Egyébként, ha használt autóra van pénzed, ne legyenek különösebb igényeid!

A pár százezres kategóriában ne várj el szalon állapotot.

nov. 12. 18:36
 14/19 A kérdező kommentje:
De lehetnek azért minőségi elvárásom ha kinálat teteje nem?
nov. 12. 18:38
 15/19 anonim ***** válasza:
19%

Ezt a kínálat tetejét soha nem értettem?

Melyik kínàlat teteje? Az 1 millió alatti példányoknak? A 20 év felettieknek? Vagy egy 15 éve nem gyártott modelnek?

A kínálat teteje új luxusautó lenne, az valóban a kínálat teteje.

nov. 12. 19:10
 16/19 anonim ***** válasza:
66%
#15 Kínálat teteje azt jelenti, hogy az adott típusnak árkategóriában a felső egyharmadban van. Pl. van egy típus 300-1,5 millió forintig, akkor 1,1-1,5 millió ft árkategóriában nézelődik valaki. Ez a konkrét példa pl. egy 15-20 éves Ignisre vonatkozik amit írtam.
nov. 12. 19:48
 17/19 anonim ***** válasza:
19%
16: igen, én meg pont ezért mondtam, hogy semmi nem jelent, mert a 15-20 éves ignis csúcsa még mindig egy 15 éves autó.
nov. 12. 20:00
 18/19 anonim ***** válasza:
54%
#17 És ez miben releváns itt? Egy 30 éves autó is lehet patika állapotú, ha lapátolták bele a pénzt… Valakinek az tetszik, hogy egyszerű és nem gondolkodik helyetted az autó mindenben.
nov. 12. 20:54
 19/19 anonim ***** válasza:
17: ha látnád a 21 éves autómat l3sz0pnád magad.
nov. 12. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!