Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van-e bármilyen különbség...

Van-e bármilyen különbség vezethetőségben, úttartásban, stabilitásban a Suzuki WagonR+ és Suzuki Ignis típusú autók között?

Figyelt kérdés
Melyik szélérzékenyebb? A kanyartartásuk milyen? Ilyen autót vennék és naponta 50 km-t ingáznék velük, emiatt kérdem. Köszi szépen előre is mindenkinek!
nov. 10. 17:00
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
Nem sok, ugyanis szinte ugyanaz a kaszni, az ignisre van hegesztve egy plusz csomagtartó, ennyi a különbség. Én sokat autópályáztam Ignissel, teljesen vállalható. Messze nem kényelmes és nem erre való, de olcsó és megbízható. Viszont kanyarokban sokkal rosszabb mint bármelyik alacsonyabb autó. Nagyon le kell lassítani hogy kényelmesen bekanyarodj. El akar repülni az autó a kanyarban. Ettől függetlenül teljesen jó annyiért amennyiért lehet találni belőle jó állapotú példányt. Megbízható, olcsón fenntartható, városi használatra, esetleg országutakra tökéletes.
nov. 10. 17:30
 2/6 anonim ***** válasza:
47%
A kettő full ugyanaz, csak a bódé különbözik, de még az sem sokban. Napi 50km-re tuti nem vennék, max városba rohangálni. Úttartásról és stabilitásról nem nagyon lehet beszélni náluk, kb. mintha egy léket kapott csónakkal próbálnál a partra evickélni lapátok nélkül.
nov. 10. 17:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm nektek! Akkor igazából lényegtelen melyiket veszem? Azt hittem másabb a két autó, mert ugyebár az Ignis alacsonyabb valamivel. Gondolom a Wagon borulékonyabb egy fokkal?
nov. 10. 18:20
 4/6 anonim ***** válasza:
#3 Ignis magasabb, mivel nagyobb kerékmérettel adták ki, hisz ha hosszabb, nagyobb kerékmérettel is lehet stabil. Wagonrben viszont gagyibb a beltér és az anyagfelhasználás. Wagonr 500 ezer ft körül van a jó állapot, ignisből 1 millió ft környékén. Attól függően dönts kettő közül, hogy mennyi a kereted rá. A klímát viszont mindkettőbe ajánlanám mindenképpen, bár utólag is olcsón megoldható a beszerelés. 2-300 ezer ft körül. Egyik sem borulékony, mivel úgy tervezték a mérnökök, különben nem is mehetne forgalomba. Városi autók ezek, nem szerpentinezős versenyautók.
nov. 10. 18:32
 5/6 A kérdező kommentje:

Akkor elnézést, én neten néztem meg, ott az Ignis magasságát 1,565 méternek írták, a WagonR-t 1,695 méternek.

800-900 ezrem lenne rá.

nov. 10. 18:42
 6/6 anonim ***** válasza:
64%
#5 Annyiból Ignist ajánlok, elég jókat fogsz találni érte. Viszont nagyon vizsgáltasd át, mert akár túl is árazhatják a szart. 1.3-as típushibája a váltó csapágya, váltófelújítás oldja meg.
nov. 10. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!