Gépkocsi bőr belsőből te milyen színt választanál?
Én mindenképpen színeset választanék,nem érdekel ha rikít vagy "jajjhogynézki",annyi életet visz a belsőbe egy kis szín hogy még valami hupililát is bevállalnék.Egy jól eltalált barna nagyon ízléses tud lenni,csak ne ez az életkedvet elszívó semmilyen sötét lyuk legyen.
Karbantartásra,ápolásra nincs belátásom,biztosan nehezebb de nekem megérné.
Én szeretem. Azokat a régi süppedős bőrfotelre emlékeztető üléseket én is kevésbé. De ha jól meg van csinálva, kemény szivacsozás, jó tartás, feszül rajta szépen a bőr, annál szerintem nincs jobb. Az ülésfűtés, ülésszellőztetés ma meg már szerintem alap, nem egy áll-leejtős was ist das, még az alsóbb kategóriákban is.
Meg a félbőr sem rossz. Ott mindkét anyag előnyei egyesítve vannak. Melósautóba, ahol az ember rendszeresen koszos munkásruhába vágódik be, ott valóban nem a legpraktikusabb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!