Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Gépkocsi bőr belsőből te...

Gépkocsi bőr belsőből te milyen színt választanál?

Figyelt kérdés
Ha külső színhez bármelyik megy.

nov. 6. 18:26
A kérdező szavazást indított:
Fekete
Barna
20 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindkettő szép. Az autós újságírók inkább a barnát szokták preferálni, mert akkor nem lesz "unalmas" a beltér, de lehet feketét választanék, mert az talán kevésbé hivalkodó és kevésbé kényes.
nov. 6. 18:32
 2/6 anonim ***** válasza:
75%

Én mindenképpen színeset választanék,nem érdekel ha rikít vagy "jajjhogynézki",annyi életet visz a belsőbe egy kis szín hogy még valami hupililát is bevállalnék.Egy jól eltalált barna nagyon ízléses tud lenni,csak ne ez az életkedvet elszívó semmilyen sötét lyuk legyen.

Karbantartásra,ápolásra nincs belátásom,biztosan nehezebb de nekem megérné.

nov. 7. 09:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem autótól, beltér stílusától függ. Nekem eddig fekete volt. Vagyis nem koromfekete, inkább sötétszürkének mondanám. EZ olyan szolid, mindenhez megy. De ültem már olyan autóban, amiben piros bőr ülések voltak, és jól állt neki, egyáltalán nem tűnt hivalkodónak, simán elfogadtam volna. Ugyangy a barna is lehet jó.
nov. 8. 17:14
 4/6 anonim ***** válasza:
54%
A kettő közül inkább a fekete. De ha lehet, egyiket se. Volt 2 bőrüléses autóm, soha többet nem kellene. Ha jelentősen olcsóbban adják mint a szövet változatát, akkor talán megérheti.
nov. 8. 22:07
 5/6 anonim ***** válasza:
66%
Utálom a bőrt, nem kéne soha.
nov. 8. 22:17
 6/6 anonim ***** válasza:
74%

Én szeretem. Azokat a régi süppedős bőrfotelre emlékeztető üléseket én is kevésbé. De ha jól meg van csinálva, kemény szivacsozás, jó tartás, feszül rajta szépen a bőr, annál szerintem nincs jobb. Az ülésfűtés, ülésszellőztetés ma meg már szerintem alap, nem egy áll-leejtős was ist das, még az alsóbb kategóriákban is.

Meg a félbőr sem rossz. Ott mindkét anyag előnyei egyesítve vannak. Melósautóba, ahol az ember rendszeresen koszos munkásruhába vágódik be, ott valóban nem a legpraktikusabb.

nov. 9. 07:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!