Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyha az 1 évvel ezelőtt...

Hogyha az 1 évvel ezelőtt szépen fényezett alufelnim eldőlt és lepattogott róla a festék, mit lehet vele csinálni?

Figyelt kérdés
15"-os alufelniről van szó. Ahogy cseréltük a kereket, sajnos az egyik kerék eldőlt és pont a külsejére. Ezüstre szépen fényezett felni. Megsérült a fényezése. Mit lehet vele csinálni? Nem szeretném újra festeni mind a 4 felnit ennyi miatt...

nov. 6. 08:37
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Juj de szép lesz a Zsiguli!!!🤪
nov. 7. 09:09
 22/28 anonim ***** válasza:
Nekem sem a felni hátulját fényezték, de normális fényező nem fogja felgumizva fényezni neked, maximum valami sufniban. De sok szerencsét hozzá!
nov. 7. 10:06
 23/28 A kérdező kommentje:
#22 miért nem lehet csak az elejét fényezni?
nov. 7. 10:28
 24/28 anonim ***** válasza:

ma 10:28

Amiért a szobádnak sem szokták a mozgatható bútorok mögötti részét festetlenül hagyni.

nov. 7. 12:19
 25/28 A kérdező kommentje:
Ez megint teljesen más dolog. Ember 1 szoba és 1 felni lefestése teljesen más dolog. Ne keverd már ide a szezont a fazonnal!!!
nov. 7. 12:41
 26/28 anonim ***** válasza:
Emberkém!? 25 nagyjából egyforma választ kaptál és fújod a butaságaidat. Igen sajna én már csak hasonlóképpen bírok reagálni.😂
nov. 7. 12:48
 27/28 A kérdező kommentje:
25 választ esetleg te kaptál arra, hogy mennyire buta és vak vagy. A válaszok legalább felét én írtam. És a másik felében sem az összes hasonlít egymásra.
nov. 7. 13:02
 28/28 anonim ***** válasza:

"A válaszok legalább felét én írtam."🤣

Nos: Azt nem kellett volna

nov. 7. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!