Hogyha az 1 évvel ezelőtt szépen fényezett alufelnim eldőlt és lepattogott róla a festék, mit lehet vele csinálni?
#1 azért kéne mind a 4-et, mert akkor az az 1 másféle színű lenne. Színskálából ráböktem 1 színre és azzal lett lefényezve mind a 4 felni ezüstre. Ennek lassan 2 éve. És honnan tudjam én a 28 féle ezüstből, hogy melyik volt az? Főleg úgy, hogy aki akkor fényezte at azóta már nem fényez. Tehát másik festővel lenne fényeztetve.
#2 ha akarod, magadnak csinálhatod így...
Három megoldás létezik:
1. Így hagyod
2. Azt az egyet újra fényezteted
3. Feltalálod az időgépet és figyelsz rá hogy ne dőljön el
Újrafényezés? Miért kellene mind a négyet? Volt nekem is, hogy megsérült az egyik felnim és csak azt vittem fényezőhöz. A fényező ágált ellene, hogy nem lesz tökéletesen ugyanaz a szín. De azt mondtam neki, hogy ne foglalkozzon vele, mivel nem pont egymás mellett vannak a kerekek, ha van egy nagyon minimális eltérés kevésbé fog zavarni, mint így.
Tökéletes lett. Egymás mellé rakva sem látok különbséget. Keresnem kell, hogy melyik volt javítva.
Tessék itt van róla kép. Közelítsetek rá. Úgy lehet jobban látni a festéklepattogásokat.
Így hagyni semmiféleképpen sem fogom.
De hogy fényeztetem újra ezt az 1 darabot ugyanolyan színűre, mint a többi?
#8 hát ezen a felnin azért még van festék. Szóval a fényező az alapján ki tudná választani a színt elvileg. Vagy nem?
2 vagyok!
Jó lesz az kisecsettel arra a ladára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!