Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyha az 1 évvel ezelőtt...

Hogyha az 1 évvel ezelőtt szépen fényezett alufelnim eldőlt és lepattogott róla a festék, mit lehet vele csinálni?

Figyelt kérdés
15"-os alufelniről van szó. Ahogy cseréltük a kereket, sajnos az egyik kerék eldőlt és pont a külsejére. Ezüstre szépen fényezett felni. Megsérült a fényezése. Mit lehet vele csinálni? Nem szeretném újra festeni mind a 4 felnit ennyi miatt...

ma 08:37
 1/8 anonim válasza:
71%
Mit lehetne mégis...? Újra lehet fényezni. Miért kéne mind a négyet?
ma 08:54
 2/8 anonim ***** válasza:
61%
Kisecsettel lejavítod.Sötétbe messziről jó lesz!🤪
ma 09:34
 3/8 A kérdező kommentje:

#1 azért kéne mind a 4-et, mert akkor az az 1 másféle színű lenne. Színskálából ráböktem 1 színre és azzal lett lefényezve mind a 4 felni ezüstre. Ennek lassan 2 éve. És honnan tudjam én a 28 féle ezüstből, hogy melyik volt az? Főleg úgy, hogy aki akkor fényezte at azóta már nem fényez. Tehát másik festővel lenne fényeztetve.

#2 ha akarod, magadnak csinálhatod így...

ma 10:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha hozzáértőhöz viszed gondolom el bírja dönteni milyen az a szín, és mit kell vele csinálni.
ma 10:50
 5/8 A kérdező kommentje:
De hogyan? Ugye csak pár pontban pattogott le róla a festék. Akkor vigyem rendes szakemberhez? És akkor ami festék van a felni nagy részén - abból ő meg tudja állapítani, hogy milyenre is kéne újrafényezni?🤔
ma 11:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Valami ilyesmit írtam igen, mondjuk már előttem is írták: Ha csak egy pár ponton pattogott le tudod mikor foglalkoznék vele! Végül is egy sz@r kerékről van szó és egy lepattanásról ami 1 méterről már nem látszik.
ma 11:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Három megoldás létezik:

1. Így hagyod

2. Azt az egyet újra fényezteted

3. Feltalálod az időgépet és figyelsz rá hogy ne dőljön el

ma 11:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Újrafényezés? Miért kellene mind a négyet? Volt nekem is, hogy megsérült az egyik felnim és csak azt vittem fényezőhöz. A fényező ágált ellene, hogy nem lesz tökéletesen ugyanaz a szín. De azt mondtam neki, hogy ne foglalkozzon vele, mivel nem pont egymás mellett vannak a kerekek, ha van egy nagyon minimális eltérés kevésbé fog zavarni, mint így.

Tökéletes lett. Egymás mellé rakva sem látok különbséget. Keresnem kell, hogy melyik volt javítva.

ma 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!