Hogyha az 1 évvel ezelőtt szépen fényezett alufelnim eldőlt és lepattogott róla a festék, mit lehet vele csinálni?
#1 azért kéne mind a 4-et, mert akkor az az 1 másféle színű lenne. Színskálából ráböktem 1 színre és azzal lett lefényezve mind a 4 felni ezüstre. Ennek lassan 2 éve. És honnan tudjam én a 28 féle ezüstből, hogy melyik volt az? Főleg úgy, hogy aki akkor fényezte at azóta már nem fényez. Tehát másik festővel lenne fényeztetve.
#2 ha akarod, magadnak csinálhatod így...
Három megoldás létezik:
1. Így hagyod
2. Azt az egyet újra fényezteted
3. Feltalálod az időgépet és figyelsz rá hogy ne dőljön el
Újrafényezés? Miért kellene mind a négyet? Volt nekem is, hogy megsérült az egyik felnim és csak azt vittem fényezőhöz. A fényező ágált ellene, hogy nem lesz tökéletesen ugyanaz a szín. De azt mondtam neki, hogy ne foglalkozzon vele, mivel nem pont egymás mellett vannak a kerekek, ha van egy nagyon minimális eltérés kevésbé fog zavarni, mint így.
Tökéletes lett. Egymás mellé rakva sem látok különbséget. Keresnem kell, hogy melyik volt javítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!