Hogyha az 1 évvel ezelőtt szépen fényezett alufelnim eldőlt és lepattogott róla a festék, mit lehet vele csinálni?
" Szóval a fényező az alapján ki tudná választani a színt elvileg."
Szóval ezt leírtuk neked vagy négyen hogy "vagy igen." Mi nem érthető a válaszainkban? 😀
#10 neked biztosan jó lesz, nekem nem.
#11 és áruld már el, hogy hogy fényezed ugyanolyanra, mint a többi felni?🤔
#12 az, hogy mitől lesz ugyanolyan színű - mint a többi felni.
Jaj,hát a felni kupak is milyen!!!???
Na meg a fékdob pereme milyen csipkés???
Arra a kocsira jó lesz úgy!!!
Tedd fő bal hátra,ott nem látszik a járdárul.
Kérdező, ne viccelj már!
Én is nahyon kényes vagyok az autómra, de ez alig látszik, én pont lekakilnám... Ez nem olyan mint egy csúnyán megpadkázott felni, azt én sem tudnám elnézni. De ez semmi! Otthoni ecseteléssel ez szerintem csak rosszabb lesz.
Ha újrafényezteted, akkor azokat a feliratokat nem biztos, hoyg ugyanígy rá tudják rakni. Bal oldalon van egy karc is. A felnikupak kopott. Nincs a csavarokan rajta a dsízkupak. Ezek nem zavarnak?
Értem. Hát akkor fényeztesd le, aztán megy rá az új matrica! Te tudod, a te autód... Nyomtalanul eltűnni másképp nem fog.
Nekem fura, hogy így a csupasz csavarok kilátszanak. Eddig minden autómon volt rajta műanyagből diszsapka. Kerékcsavaroson, meg anyáson is. Volt amin gyárilag, volt használt autóm, ahol az előz tulaj elszórta és pótolni kellett.
Leírtam. Ráolvasással, vuduval eltüntetni azokat a pöttyöket nyomtalanul nem fogod tutni. Fényezés a megoldás, ha ennyire zavar.
Nem tudom most mi az árfolyam, én utoljára jó 6-8 évvel ezelőtt fényeztettem felnit. Azóta gondolom drágább lett. De a kérdésben azt írtad, 1 éve volt fényezve. Annak az ára kiindulópont lehet. Még a gumi le-felszerelésével is számolj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!