11/13 anonim válasza:
Totál egyetértek 10essel. Nekem van egy 4 éves focus, meg egy 2010-es 6-os golf, raadásul a híres 1.4 TSI motorral. A ford igazi, ahogy 10es írja: "mai fröccsöntött hulladék". tele bizbasz felesleges elektronikaval. Ezerszer jobban szeretem a golfot, mert egyszerű, puritán, semmi felesleges szarság benne, motor, kasztni és teszi a dolgát, amiért ő egy autó. Faxom leolvad a fordban az ilyen sávtartó meg táblafelismerő idiótaságokkal. Meg beparkolni magától. Jah, 5ször lassabban, addigra kijövök a boltból, mire az beáll :D Sok hűhó semmiért.
12/13 anonim válasza:
Hát akkor 10-es vedd nyugodtan az öreg Golfot, ha erre gerjedsz és szopj nyugodtan a rozsdával, meg az Euro3-mal!
Személy szerint van egy 2005-ös autóm és egy 2020-as biturbós "fröccsöntött ipari hulladékom". Szeretem mindkettőt a maga módján, de vezetni a "fröccsöntöttet" jobban szeretem. Egyértelműen jobb, többet tud, kényelmesebb, halkabb, korszerűbb.
Én annak csak örülök, ha a levedlett öreg rozsdakupacoknak személyedben van piaca. Így legalább a levetett öreg autókat nem kell feltétlenül bontóba vinni, mert megveszed.
13/13 anonim válasza:
ki mondta, hogy mi a rozsdas szarokat kedveljük, írtuk ezt valahol?:D Attól, hogy régi valami még lehet jó és lehet jó állapotban. Sajnálom, ha te csak a xarokat látod, mi nem. A golf 6-osom amúgy meg halkabb és jobban szigetelt a fordnál:D A kényelem meg... Volt anno egy Peugeot 405-ösöm, olyan ülése volt, mint egy jó fotel, soha nem szálltam volna ki belőle. Több órás utat meg se éreztem. Az asszony céges autónak kapott egyszer egy 0 km-es 8-as golfot, nem alap felszereltséggel, de nem is full felszerelt. Ezzel mentünk haza anyósomékhoz, de olyan kemény volt az ülés, hogy 150 km után nem bírtam már rajta ülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!