Melyiket választanátok a kettő autó közül és miért? Mercedes c220D coupe 2018 Volvo s90 2.0 D3 Geartronic 2018
Figyelt kérdés
#Mercedes benz c220d Coupe #Volvo s90 2.0 D3 geartronic
2022. szept. 26. 10:43
1/5 anonim válasza:
Nem egy kávéház azt azért remélem tudod. Messze távol áll tőlem az s90,de azt kéne válasszam mert abban férek el.Amúgy meg inkább egy sima nem coupé c220d
2/5 A kérdező kommentje:
Igen tudom, az s90 feneke eléggé ronda lett, de ezt leszámítva nagyon szép autó. Inkább üzleties megjelenésű, és a c220 fiatalosabb sportosabb. De a megbízhatóságukról keveset tudok ezért is tettem fel ezt a kérdést:) esetleg ha van még valami a tarsolyodban szívesen meghalgatom👍
2022. szept. 26. 20:32
3/5 anonim válasza:
Én sem tudok róluk szxrt sem amúgy,bmw tulaj voltam,úgyhogy távol állnak tőlem ezek.Bár a volvohoz sok reményt nem fűznék.
5/5 anonim válasza:
Nekem különös egy két ajtós kupét egy négy ajtós limuzinnal összehasonlítani. A nagyobb méret, négy ajtó és az elsőkerékhajtás miatt is a Volvo-t választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!