Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volkswagen passat b5 1.6...

Suzuki swift kérdése:

Volkswagen passat b5 1.6 bissnis 2004 autót vásárolnék valaki valami vélemény? Benzin fogyasztás?

Figyelt kérdés
nov. 5. 19:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Jön-megy könyvetír. Igazából fentebb leírták. Olajfogyasztásra hajlamos, trafók szoktak benne tönkre menni. 7-9 litert eszik igazából egy hót felesleges motor szerintem, mert ennyit eszik az 1.8T is csak az legalább megy.

Ha nincs pénz a semminél jobb

nov. 6. 06:30
 12/20 A kérdező kommentje:
Az Ottó motorok mind hajlamosak az olaj fogyasztásra azért is írjak elő gyárilag az olaj szint ellenőrzést!persze ez lehet jobban kicsit igaz ! De maga a Motorola szerintem nincs baj.. kicsit sokat fogyaszt az átlagnál 1-2 literel többet max.. De melyik 20 éves kocsinál nincs ez a baj?
nov. 6. 06:58
 13/20 anonim ***** válasza:

spritmonitor.de

Gyenge, minimum 1.8-ban gondolkoznék

nov. 6. 07:17
 14/20 A kérdező kommentje:
Igazából vettem egy nagyon szép állapotban lévőt azért is írtam ki ide mi a véleményetek róla, de ezzek szerint semmi pozitív :D
nov. 6. 07:38
 15/20 anonim ***** válasza:
Ipari hulladék a motor, a kocsi körülötte jó.
nov. 6. 20:28
 16/20 anonim ***** válasza:
80%

#14 a VW-nek a benzinmotorok valahogy nem nagyon jönnek össze.

Az 1.8T egy szerintem nagyon jól sikerült motor lett (nekem is volt 2 is) A 3. gen. TSI-k sem lettek olyan rosszak aztán nagyjából ennyi.

nov. 7. 06:24
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Megbízható egyszerű motor , fogyasztása biztos lesz vagy 8-10liter de , a dízel is megeszik vagy 6.5litert , most az a pár liter semmi. Amit megspórolnak az üzemanyagon azt ráköltik majd a javításokra ezek a dízelfanok. Ezt az 5litert eszik a tádé , na azt el kell felejteni mert az kamu az összes hidd el :) Ha egy dízel normálisan van kezelve , vegyesbe simán lecsusszan a 6.5liter.

Jöhetnek a "de nekem 4.5 litert fogyaszt a dízel kommentek" 3...2...1 :D

nov. 10. 18:43
 18/20 anonim ***** válasza:

Volt 1.6os Sr motoros vw-m.

8 alatt nem eszik, csak 70el hátszéllel, menni nem megy, trafók, gyertyák többször is kellett cserélni, szelepfedél állandóan, és annyi olajat öntöttem bele mint egy kétüteműbe. Meguntam, vettem egy dízelt, az előző tulaj meg pár éve cserélt benne turbót és kuplungot, azokra egy fél évtizedig, vagy tovább, biztosan nem kell költeni, a motor porszáraz, olajból 2-3 deci fogy 10ezer alatt (350ezer km van benne), és igenis 5-5,5öt eszik vegyesben, bármikor küldök róla fotót, de te csak nyugodtan ringasd magad a hitedben....

Van benzines autóm is, nem vagyok dízel fan, de egy Passatba dízel, való, már csak azért is, mert a vw benzines motorjai nem túl jók.

nov. 11. 09:30
 19/20 anonim ***** válasza:

Ezt az 5.5 litert gondolom a computer írja :)

Egy autószerelő

nov. 12. 20:25
 20/20 anonim ***** válasza:
Én meg egy használó
nov. 12. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!