Suzuki swift kérdése:
Volkswagen passat b5 1.6 bissnis 2004 autót vásárolnék valaki valami vélemény? Benzin fogyasztás?
Figyelt kérdés
tegnap 19:33
1/10 anonim válasza:
Sokat eszik, nem megy, eszi az olajat, eszi a trafókat. Nem jó bissnis.
2/10 A kérdező kommentje:
Hát én nem városban használnám úgy tudom az országúti fogyasztás olyan 7liter persze én nem is hajtok ami benzines motorban nem olyan vészes szerintem, és az olajat melyik régi motor nem eszi, opel,suzuki,vw, stb 102 lóerő szerintem átlagos közlekedéshez alkalmas.
tegnap 19:47
3/10 anonim válasza:
Akkor vegyed meg, nem kell meg se kérdezni.
4/10 anonim válasza:
Ha tudsz egy nagyon szép példányt, amit érdemesnek tartasz megvenni akkor hajrá, nem beszéllek le róla, de ha nem, ha keresni kell, akkor szerintem ne erőltesd az 1.6-ot mindenképpen. Egy dízellel sokkal jobban jársz, pláne hogy nem városban használnád, az meg 5 liter...
5/10 A kérdező kommentje:
Egyből írod a sablon hálót szöveget gondolom tapasztalat nélkül 😄
tegnap 19:54
6/10 A kérdező kommentje:
Igen de dízelben az 1.9 motorokkal nagyon ritka a kevés kilométer agyonra vannak hajszolva, és sokal drágább is az alkatrész, értem én a kevés fogsasztást de ez melet van azért negatívum
tegnap 19:57
7/10 anonim válasza:
20 éves autónál az 1.6nál is ritka a kevés kilométer. Ellenben ezek 250ezer felett kezdenek tönkre menni, a dízelek még vígan ketyegnek 500ezer felett is.
Alkatrész? Turbó és kuplung? Olyat kell venni amiben frissen volt cserélve és 10 évig nem kell rá költeni. Én 3 éve hajtok egy 400ezret futott PD TDI vw-t és a motor még semmit sem kért, csak olajat tízezrenként. Szerinted miért van olyan sok az utakon? Mert rossz?
Vegyél 1.6ot akkor, de ne mond hogy nem szóltunk :)
8/10 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy rosszak, de miért lenne rossz az 1.6 motor az egyik legjobban eltalált motor,mi menne tönkre benne ? Hisz semmi költséges nincs benne sima egyszerű szívó motor a világból ki megy ember ne szórakoz már
tegnap 20:35
10/10 anonim válasza:
Nekem a 101 lovas verziója van ennek az 1.6-os motornak, az még bowdenes gázpedálos, így dinamikusabb is mint a 102 lovas amiben elektromos a pedál. Ezt a részét érdemes szerintem megíratni. 1X mentem ilyennel, és nem tetszett. Az enyémet elég nehéz 7 liter alá vinni fogyasztásban, klímával inkább 8-8,5-öt mutat az átlagfogyasztás nyáron, ezt a tankolás is megerősíti. A kocsiban most van 254 ezer, és úgy 1 litert olajból is megeszik 1000km-re. Mivel 2001-es, így remélhetőleg csak a szelepszárszikeringek fáradtak el. Majd tavasszal meg lesz csinálva, és kiderül mennyivel lesz jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!