Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vennétek autót olyan kereskedő...

Vennétek autót olyan kereskedőtől, ak azt monja nem defektes a kerék csak a murva miatt eresztett le?

Figyelt kérdés
3-ból 1 lapos. Kicsit felbuxta az agyam ezzel a szöveggel.

nov. 5. 10:34
1 2
 1/11 Mad Max2 ***** válasza:
83%

Autókereskedőnek sose szabad semmit elhinni...

Ez alap dolog!

nov. 5. 10:40
 2/11 A kérdező kommentje:

Miért jó neki hogy lejáratja magát?

Adott időpontra odamegyek. Nem lehet kipróbáli mert defektes. Azt mondja megcsináltatja és visszahív. Napokkal később én hívom. Erre jön evvel a szöveggel. Szereljem le a kerekét vigyem el gumishoz hogy kipróálhassam?

Ha ilyen hozzáállással ebből meg lehet élni, lehet belevágok.

nov. 5. 10:48
 3/11 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha minden más hibátlan és jó vételnek tűnik, egy szett új gumi nem tántorítana el feltétlenül.
nov. 5. 11:23
 4/11 anonim ***** válasza:
3-as, itt nemcsak az új gumi áráról van szó. Hanem arról, hogy a kereskedő szemérmetlenül hazudik a szemembe. Nekem ezek után nem lenne hozzá bizalmam, és nem venném meg tőle sem ezt, sem másik autót.
nov. 5. 11:31
 5/11 anonim ***** válasza:
66%
Milyen autónak van 3 kereke? Reliant Regal?
nov. 5. 11:39
 6/11 A kérdező kommentje:
4-ből 1 ok. Nem vok matekzseni
nov. 5. 11:44
 7/11 anonim ***** válasza:
34%

" itt nemcsak az új gumi áráról van szó. Hanem arról, hogy a kereskedő szemérmetlenül hazudik"

És akkor mi van?! Nem a kereskedőt veszed meg, hanem az autót. Ha rendben lennének a gumik, vagy nem tette volna hozzá a blődségét, akkor átvizsgálás nélkül azonnal megveszed?

Soha nem arra szoktam alapozni, hogy ki mint mond, hanem hogy milyen az autó objektív pillanatnyi állapota. Az alapján tudom eldönteni, hogy kell-e vagy sem. Engem a duma, mellébeszélés soha nem tud meghatni.

nov. 5. 11:57
 8/11 krwkco ***** válasza:
0%

"Vennétek autót olyan kereskedőtől, aki azt mondja nem defektes a kerék csak a murva miatt eresztett le?"

Az autót kell megvenni. Nem a kereskedőt.

Az autó vagy jó és megéri az árát, vagy nem.

nov. 5. 12:19
 9/11 mindentudó99 ***** válasza:
75%
De azért mégis milyen kereskedő az aki egy defektes kereket a leendö vevövel akar megjavíttatni? Tegyük fel megjavíttatom. Megyek egy kört és nem tetszik. Okyankor mi van?
nov. 5. 13:18
 10/11 krwkco ***** válasza:

"Tegyük fel megjavíttatom. Megyek egy kört és nem tetszik. Olyankor mi van?"

Olyankor az van, hogy balek vagy.

Az az autó nem felnin ment a kereskedésbe. És nem ott lett defektes. Felfújod és mész vele egy kört. Az alatt nem fog leereszteni.

nov. 5. 16:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!