Vennétek autót olyan kereskedőtől, ak azt monja nem defektes a kerék csak a murva miatt eresztett le?
Autókereskedőnek sose szabad semmit elhinni...
Ez alap dolog!
Miért jó neki hogy lejáratja magát?
Adott időpontra odamegyek. Nem lehet kipróbáli mert defektes. Azt mondja megcsináltatja és visszahív. Napokkal később én hívom. Erre jön evvel a szöveggel. Szereljem le a kerekét vigyem el gumishoz hogy kipróálhassam?
Ha ilyen hozzáállással ebből meg lehet élni, lehet belevágok.
" itt nemcsak az új gumi áráról van szó. Hanem arról, hogy a kereskedő szemérmetlenül hazudik"
És akkor mi van?! Nem a kereskedőt veszed meg, hanem az autót. Ha rendben lennének a gumik, vagy nem tette volna hozzá a blődségét, akkor átvizsgálás nélkül azonnal megveszed?
Soha nem arra szoktam alapozni, hogy ki mint mond, hanem hogy milyen az autó objektív pillanatnyi állapota. Az alapján tudom eldönteni, hogy kell-e vagy sem. Engem a duma, mellébeszélés soha nem tud meghatni.
"Vennétek autót olyan kereskedőtől, aki azt mondja nem defektes a kerék csak a murva miatt eresztett le?"
Az autót kell megvenni. Nem a kereskedőt.
Az autó vagy jó és megéri az árát, vagy nem.
"Tegyük fel megjavíttatom. Megyek egy kört és nem tetszik. Olyankor mi van?"
Olyankor az van, hogy balek vagy.
Az az autó nem felnin ment a kereskedésbe. És nem ott lett defektes. Felfújod és mész vele egy kört. Az alatt nem fog leereszteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!