Hol érdemes megíratni egy épített autót?
Most, hogy a kocsimon feladta a harcot a turbó, erősen elgondolkodtam rajta, hogy a gyárinál nagyobb turbót teszek rá vissza, nagyobb injektorokkal párosítva. A problémám az, hogy nem igazán találok senkit, aki ezeknek megfelelően új programot írna rá. Mindenki csak Stage 1 szintű módosítást hajlandó végezni, ráadásul gyanúsan ugyanazokat a számokat mondják, tehát gyanítom, hogy valami adatbázisból letöltött generikus programról van szó.
A dolgot tovább nehezíti, hogy a kocsi összkerekes, tehát összkerékre alkalmas Dyno-t igényel.
Köszi a segítséget.
Én Linszter Performancenál voltam,igaz csak gyári autón lett pár módosítás végezve de csinál építéseket,turbósításokat is.
Milyen auóról van szó amúgy?Vannak programozók akik pl BMW-re,VW csoportra egyéb márkákra specializálódtak,az általam említett Hondákkal foglalkozik.
Köszi a válaszokat!
AET-nél érdeklődtem, de sajnos ő épített autókkal egyáltalán nem foglalkozik.
Az autó egy Saab, úgyhogy itthon sajnos kevesen értenek hozzá, Svédországig pedig nem szeretnék csak ezért elmenni. Végső lehetőségként fel fogom venni a kapcsolatot egy svéd tunerrel is, hátha távprogramozással meg tudják oldani, de jobban örülnék, ha itthon meg tudnám csináltatni rendesen, Dyno-val.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!