Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyit érhet ez az épített...

Mennyit érhet ez az épített A6 C5 1.9TDI?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Lenne egy épített Audi A6-osom 1.9TDI AFN motoros, 97-es évjáratú. Nézegettem milyen árban vannak hasonlók de nem nagyon találtam. A kérdésem az lenne, hogy mennyit érhet? Amit tudni lehet róla:

Motor, váltó:

Nagy cooler, GT2052V turbó, írt motorvezérlő + chip, 502-es csúcsok, SDI tengely + PD hidrotőkék, felújított hengerfej, kevlár kuplung, manuál 6-os váltó, 60-as kipufogó rendszer 2 végű dobbal + sport kati.

Külső:

Gyöngyház fehér fényezés + fekete tető, facelift lökös, facelift géptető, Allroad fényszórók LED izzókkal, Allroad ajtó díszlécek, LED hátsó lámpák, LED indexek, S6 alumínium tükrök, sötételt hátsó ablakok és hátsó szélvédő, 18-as A6 C7 alufelnik.

Utastér:

Fekete-barna bőrülések + ajtókárpitok, gyári faberakás, A8 D3 4 ágú multikormány, alumínium pedálsor + pihentető, BOSE hangrendszer, Kenwood Bluetooth 2din fejegység, 3D kijelzős óracsoport, fényre sötétedő tükör, rolós kalaptartó, lila LED dekorszalag (ajtók + műszerfal), lila LED lábfények, fehér LED utastérfény, Alu-bőr váltógomb, facelift világítás kapcsoló.

Fék, futómű:

320-as féknyergek elöl, Brembo hűtött tárcsák elöl-hátul, Brembo betétek, Powerflex lila szilentek, Gewinde állítható futőmű.

Ezen kívül nem rég kapott alvázvédelmet, generátor, szűrők, szíjak szinte újak, vezérlésben olyan 6-7 ezer km. van, olaj folyamatosan 8000km-ként cserélve volt (Motul 5w40). Folyamatosan karban volt tartva, törve soha nem volt, km. 340ezer körül van benne ami valós. Biztos van amit kihagytam, de nagyjából ami eszembe jutott azt leírtam. A leírtak alapján valaki tudja mennyit érhet?

2024. máj. 19. 12:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem semmit, valakinek meg milliókat. Felrakod olyan árban, amiben el akarod adni és várod valami bohóc jelentkezését, aki pont ilyen széttuningolt szarkupacot akar venni. Valami c biztos ad érte pár százezret, ha akar gyorsulgatni egyet te meg gyorsan el akarod adni.
2024. máj. 19. 13:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Erre meg kell találni a "madarat". Mert speciel, ha nem is fogalmazok olyan nyersen, hidegen hagynak a szétfaragott kocsik. Biztos egy kissebb vagyonban van benne, azt szinte biztos nem kapod vissza. De ha "műértők" között hirdeted meg és tényleg k****a jó akkor jó pénzért szálhatsz ki belőle.

Én a Facebookon Audi/A6 c5/és tuning csoportokban próbálkoznék. A beárazást és eladást is megejtheted. Olyan 1.5-2 közé tenném, de nem vagyok tuning fanatik.

2024. máj. 19. 14:07
 3/4 krwkco ***** válasza:
100%
Egyáltalán, átmegy ez a műszaki vizsgán? Vagy ha egy rendőr megállítja, nem veteti le róla azonnal a rendszámot?
2024. máj. 19. 14:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Minden hivatalosan be van jegyeztetve. Nem úgy kell elképzelni mint egy sufni tuningolt autót, kb. mint ha egy S-line lenne vagy S6. Utastér is teljesen gyári a kormány, a pedálsor és a LED fények kivételével.
2024. máj. 19. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!