Milyen márkájú autód van? Mennyire tudsz azonosulni ezzel a márkával? Mit gondolsz a márka múltjáról, jelenéről és jövőjéről?
VW-em van, a modellnek sajnos nincs jövője, pár éve kifutott utód nélkül. Néha belengetik, hogy majd visszajön egy full elektromos verzióban, de látva a mostani autóipari szenvedést, nem mostanában lesz. A márkát nem féltem. Nyűglődik a teljes autóipar, nem egyedi ahogy itt valaki most állandóan kelti a hangulatot, majd szépen kilábalnak belőle. Egyébként azonosulni tudok vele, ezzel nincs gond. Különösen a wörthi féle márkafanatizmussal. Ha lenne rá időm járnék én is találkozókra rendszeresen.
A céges meg egy Skoda. Konszern szinten ugyanaz a véleményem, mint fent. A márkával azonosulás nagyjából annyi, hogy jó autó, igásló. Nem tudok rá panaszt mondani.
Opel.
Nekem megfelel, nincs vele bajom, nem színházasdinak kell a kocsi, hanem hogy viszonylagos kényelemben elszállítson. Újonnan rendeltem pár éve, még csak 60e km-nél tart. Vigyázok rá, első naptól garázsban áll. Más márka is szóba jött annak idején. De prémiumabb márkákból az alaptípus alapmotorral épphogy belefért volna a keretbe. Itt meg megkaptam a legerősebb motort, hozzá még négy hengert, elektromos napfénytetőt, gerincbarát elektromos ülést, automata ülésfűtést elöl-hátul, ledes fényszórókat, legnagyobb fejegységet, stb... Kényelmes, jól megy, jól fogyaszt, eddig csak tankoltam és olajcserék. De mondjuk még fiatal autó.
Azonosulni nem akarok a márkával. Mint írtam nekem ez egy használati tárgy. Mosógépet sem úgy veszek, hogy mennyire tudok vele azonosulni.
A márkáról azt gondolom, hogy szándékosan próbálják leépíteni a 2017-es eladás óta. Az enyém már eladás utáni, de még full GM alapú. Ahogy írtam, nincs vele bajom. Ez előtt is Opelem volt, hasonló tapasztalatokkal. A jövőben, a márka sorsa miatt, nem műszaki elégedetlenségből, viszont biztos hogy mást fogok venni ha egyáltalán akkor létezni fog-e ez a márka. Vannak kételyeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!