Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen márkájú autód van?...

Milyen márkájú autód van? Mennyire tudsz azonosulni ezzel a márkával? Mit gondolsz a márka múltjáról, jelenéről és jövőjéről?

Figyelt kérdés
nov. 4. 14:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
26%
Kia autóm, BMW motorom van. Nem foglalkoztatnak ilyen debilségek, olyan autót/motort vettem, ami megfelelt az igényeimnek, lehetőségeimnek.
nov. 4. 19:42
 12/15 anonim ***** válasza:
61%
Hát persze, hogy neked debilség. Mivel a kiának nincs is múltja, sokáig csak próbálkoztak az autó gyártással és licenc alapján szereltek össze autókat. Amivel amúgy nincs is baj csak kár ide böfögni egy ilyen felesleges választ.
nov. 4. 20:00
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

VW-em van, a modellnek sajnos nincs jövője, pár éve kifutott utód nélkül. Néha belengetik, hogy majd visszajön egy full elektromos verzióban, de látva a mostani autóipari szenvedést, nem mostanában lesz. A márkát nem féltem. Nyűglődik a teljes autóipar, nem egyedi ahogy itt valaki most állandóan kelti a hangulatot, majd szépen kilábalnak belőle. Egyébként azonosulni tudok vele, ezzel nincs gond. Különösen a wörthi féle márkafanatizmussal. Ha lenne rá időm járnék én is találkozókra rendszeresen.

A céges meg egy Skoda. Konszern szinten ugyanaz a véleményem, mint fent. A márkával azonosulás nagyjából annyi, hogy jó autó, igásló. Nem tudok rá panaszt mondani.

nov. 5. 07:14
 14/15 anonim ***** válasza:
91%
Szegény kiás "barátunk" nem igazán szereti a kritikát valamint az értelmi szintje is vetekszik egy petéből frissen kikelt cserebogáréval. Ilyenkor mindig szeret írni privátban egy "k..va anyádat te g..i" kifejezést. De meg kell értenünk őt is, mivel ha apu meg anyu testvérek és a magzat helyett a placentát nevelik fel, akkor kapunk egy ilyen végtelenül egyszerű, primitív véglényt. Viszont azért kellenek ilyenek is, hogy jobban megbecsüljük az értelmes és megfelelő intelligenciával rendelkező embereket, mert belőlük egyre kevesebb van. Több szót nem érdemel ez. Szép napot mindenkinek! :)
nov. 5. 12:55
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Opel.

Nekem megfelel, nincs vele bajom, nem színházasdinak kell a kocsi, hanem hogy viszonylagos kényelemben elszállítson. Újonnan rendeltem pár éve, még csak 60e km-nél tart. Vigyázok rá, első naptól garázsban áll. Más márka is szóba jött annak idején. De prémiumabb márkákból az alaptípus alapmotorral épphogy belefért volna a keretbe. Itt meg megkaptam a legerősebb motort, hozzá még négy hengert, elektromos napfénytetőt, gerincbarát elektromos ülést, automata ülésfűtést elöl-hátul, ledes fényszórókat, legnagyobb fejegységet, stb... Kényelmes, jól megy, jól fogyaszt, eddig csak tankoltam és olajcserék. De mondjuk még fiatal autó.

Azonosulni nem akarok a márkával. Mint írtam nekem ez egy használati tárgy. Mosógépet sem úgy veszek, hogy mennyire tudok vele azonosulni.

A márkáról azt gondolom, hogy szándékosan próbálják leépíteni a 2017-es eladás óta. Az enyém már eladás utáni, de még full GM alapú. Ahogy írtam, nincs vele bajom. Ez előtt is Opelem volt, hasonló tapasztalatokkal. A jövőben, a márka sorsa miatt, nem műszaki elégedetlenségből, viszont biztos hogy mást fogok venni ha egyáltalán akkor létezni fog-e ez a márka. Vannak kételyeim.

nov. 5. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!