Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen márkájú autód van?...

Milyen márkájú autód van? Mennyire tudsz azonosulni ezzel a márkával? Mit gondolsz a márka múltjáról, jelenéről és jövőjéről?

Figyelt kérdés
nov. 4. 14:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Volkswagenem van, nem tudok vele azonosulni, nem a márka miatt van ilyen autóm, hanem mert az adott példány kiemelkedően jó állapotú volt, és az utolsó olyan autók közé tartozik amikor még tartós autókat gyártottak. A márka múltja érdekes, hogy a bogárból hová fejlődött, a jelene és a jövője jelenleg nagyon borús.
nov. 4. 15:14
 2/15 anonim ***** válasza:
35%

Nem is értem ezt, miért kellene és hogyan azonosulni a márkával.

Tudod te egyáltalán mit akarsz?

nov. 4. 15:20
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy cipőt sem azért veszek mert márka fétisem van, autót sem azért szoktam, hanem a használati szokásomhoz legjobban passzoló, legjobb ár érték arányú autót szoktam venni, ami az esztétikát illeti, annyi a fontos, hogy ne undorodjak ha ránézek.
nov. 4. 15:27
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló vagyok mint az 1-es. Legalább is azonosulni ma már nem tudok velük. Csináltak ők sokáig jót autókat. Elég beszédes a Volkswagen múltja, de jelene elég gáz a helyzetük a jövője meg sok kérdést vet fel. Azt viszont nem felejtsük, hogy mekkora karriert futott be a bogár a golf és a passat. Ez azért nem sok márkának sikerült.
nov. 4. 15:29
 5/15 anonim ***** válasza:
89%
Suzukim van, mindig is az volt, és az is lesz. Rám tervezték őket :)
nov. 4. 15:38
 6/15 anonim ***** válasza:
87%
Suzuki. Nem az én stílusom kinézetre, de az olcsó fenntarthatóság és megbízhatóság az én stílusom :)
nov. 4. 16:16
 7/15 mindentudó99 ***** válasza:
84%
Dacsia dusterem van 2013-as. Imádom. És magasról lexarom ki mit gondol vagy mond hogy ilyen román meg olyan xar. 5 litert eszik . Januarban lesz 4. éve hogy megvan. Eddig kiégett két izzó ennyi volt vele a baj. Olcsó a fenntartása . Számomra ez volt megfizethető. Kényelmes strapabíró. Falusi utakon nem esik szét. Elégedett vagyok vele teljes mertékben. Használati tárgy azonosulok e vele ? Miért ?Kellene?
nov. 4. 18:25
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nissan. A régebbi Nissanokkal nagyon. Kifejezetten tetszik a múltja. Mert a g@ci unalmas, de nagyon megbízható autóik mellett voltak bőven sport szekerek is. A skyline-ok nem kevés versenyt nyertek meg anno(godzillát kevés autób@zi nem ismeri). A fast and furious frencsájszban is akadt szép számmal Nissan meg bizonyos NFS részekben. Tiszteleten azoknak, akiknek régi ikonikus Nissanjuk van amiket szoktam is látni a régi vasak csoportban pl(300zx/200sx/Sylvia/R32/R33/R34). A jelenét és a jövőjét hagyjuk inkább, mert pl a szabályok "kinyírták" a gtr-t, többet nem gyártanak belőle. Biztos lesz helyette majd valami elektromos híg f@s.... De mind1, mert más márkákkal sem tudok ma már azonosulni, mert a "mennccsük meg a bolygót" meg az euro normák meg minden politikai fiszem-f@szom miatt, már mindent elvettek tőlünk amit az autózásban szerettünk.... Az autók külsejéről meg ne is beszéljünk......
nov. 4. 18:33
 9/15 anonim ***** válasza:
70%
BMW-m van,régi 90-es. Gyors,erős,tekintélyt parancsol. Olyan vadállat amilyen én vagyok.
nov. 4. 18:35
 10/15 A kérdező kommentje:
Ment a zöld kéz mindenkinek! Nem mondtam, hogy kellene vele azonosulni csak kérdeztem 7-es! :)
nov. 4. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!