Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford s max 2.0 tdci jellemző...

Csontos13 kérdése:

Ford s max 2.0 tdci jellemző hibái?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Elgondolkodtam rajta,hogy lecserélném jelenlegi autómat.

Kinézetre tetszenek a ford s max-ok(7személyesben gondolkodom),de sajnos nem ismerem a típust.

Googlén keresgéltem a típushibáira,de igazából olyan embertől szeretnék véleményt kérni,akinek ilyenje van/volt.

Karosszéria mennyire hajlamos rohadni,motor mennyire megbízható,elektronikus problémák,stb.

ma 13:45
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Fordot nem éri meg dízel motorral venni, mivel az amerikaiak nem tudnak jó és tartós dízel motorokat csinálni. Nézzél németet.
ma 14:23
 2/5 anonim ***** válasza:
58%

#1 francia HDI motorok vannam a fordokba

Szokásos dízel nyügök lehetnek. EGR, DPF, turbó, kettőstömegű, porlasztók, nagynyomású, de alapvetően nem rossz autók.

ma 14:27
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Eddig a német kornszert használtam,meg vagyok vele elégedve. Csak hát jóval drágábbak szerintem mint a ford.

Állítólag a fordnak a hátsó futóműve erősen hajlamos a rohadásra. Ebben van tapasztalata valakinek?

ma 14:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Mk 2.5 focusom volt, nem volt gond rohadással
ma 14:36
 5/5 anonim ***** válasza:
58%

#1 Még jó, hogy a Ford soha nem árult amerikai motort európai piacon. Sem benzinest, sem dízelt. Sok motorjuk nem is saját, hanem vásárolt vagy közös fejlesztés, mint pl. a TDCI dízelek, vagy az 1.8 és 2.0 benzinek. Ami saját motor, az sem amerikai, hanem a Ford Europe tervezése, ami német cég. Mit is ajánlottál? Ja németet? Akkor célba is értünk.

Sosem értem miért pofáznak azok, akik a legalapvetőbb dolgokkal sincsenek tisztában. 😂

ma 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!