Először fogok 4évszakos gumikat használni. Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
okt. 31. 06:21
12/21 anonim válasza:
Vredestein Quatrac ár/értékben elég jó
Olcsóbban Barum Quartaris 5
Ezek alapvetően télies jellegűek, puhák, nem szokott velük baj lenni.
Inkább nyáron kell kicsit óvatosabban. 35 fokban azért picit nyúlik.
13/21 anonim válasza:
Kleber Quadraxer is vállalható még..
14/21 anonim válasza:
13-as igen viszont vannak olyan vélemények magyar és angol videók is ahol nyáron nagyon szaggatja a meleg.
15/21 anonim válasza:
Lehet, én megvettem a Quatracot, 5 évig elég lesz.
16/21 anonim válasza:
40 éve amikor kezdtem az autózást, nem is hallottam téli gumiról. Többször megjártam télen gond nélkül a Tátrát. 20 éve négy évszakossal járok. Az is elöregszik, repedezik 10 év alatt amíg lekopik. Legközelebb nyárit veszek, már nem járok télen külföldre. Magyarországon pedig nem kötelező. Havat rég láttam. Ha van rögtön sózzák és latyak lesz belőle. Pár éve havat akartam nézni karácsony után elmentem a Tátrába. Ott volt ahol ágyúval lőtték. 40 éve még vastagon állt a hegyi utakon. Gond nélkül lehetett autózni rajta nyárival.
17/21 anonim válasza:
16-os! Annyi, hogy akkor te is tudsz mindenféle elektronika nélkül vezetni, mert tudod, hogy hol a határ. Én már több telet toltam végig nyárival és meg is haltam. Most már évek csak téli van fent.
18/21 anonim válasza:
Télivel azért nyáron nem annyira jó, többet is fogyaszt, nyúlik is kanyarban, fékút is hosszabb. Tudom, mert én is nyomtam télivel 2 évig.
Esküszöm még az egész éves nyári nekem jobbnak tűnt. Latyakos úton sem volt gond télen, hó meg nincs a városban vagy 1 nap alatt elolvad.
Most vettem négyévszakost, kb téliesnek mondanám tehát nyáron ez is valamennyire nyúlik de nem annyira, mint a téli.
19/21 anonim válasza:
Most dobom le a 11 eves telieket. Olyan kemenyek, hogy mar nem kopnak. Rengetegen jarnak ilyennel, abban a hitben, hogy minden ok, teligumi van fent. Ennel csak jobb lehet egy friss 4 evszakos.
20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Normálisan vezetek, de sokat. 2500-3000 km összejön egy hónapban. Élettartamra mennyi szokott lenni? Azért gondolom gyorsabban kopik mint a szezonos gumi. Barum egyébként a márka.
nov. 1. 16:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!