Vettél hitelre autót?
Nekem eddig eldobható autóim voltak 10 éve mindig évente .. két évente vettem 3-400 ezerért autót, megvettem és nem költöttem rá semmit max csapágy, generátor, akksim 6 éve megvan azóta 5 autóban volt. Nagyon sok kollégám vett most autót hitelre és mindegyik tökre vidám, élvezik a új autót, elgondolkodtam rajta, hogy én is kipróbálom milyen ez.
Nincs 1 millióm, sosem láttam annyi pénzt egyben szóval azt sem mondom, hogy ilyen keretek között veszek valami jobb használt autót.
!!!!!Figyelem, én egy egyszerű irodai adminisztrátor vagyok, nincs se gazdag rokonom ,csajom egy kis falusi házam van meg most egy F Astrám, tehát a gyakorikérdések.hu társadalma peremén vagyok, sajnálom, ez van!!!! :)
Tehat evente 150-200et koltesz a kocsira a kotelezo teteleken tul, plisz atiras ami meg 50-70e Ft.
Irtad, hogy evente, ketevente. Tehat van amikor egy evben a fenti duplaja. Cserebe van egy bontoszokevenyed amit ciganytol veszel es ciganynak adsz el. Lehet otthagy az ut szelen, egy balesetben meg 100%, hogy a rovidebbet huzod.
Szerintem nem csinalod jobban.
Persze, zseniális ötlet....
Neked autó nem való, nem hogy új.
És miből fizeted majd a törlesztőt?
Tíz évre veszed akkor is minimum havi 80-90ezret kell fizetned és egy új autónál nem teheted meg hogy nem szervizelteted, az meg nincs benne a havi díjban, az külön költség, az is 50-100ezer évente.
Nem adom el, eddig sosem adtam el semmit, csak le a bontóba. ;) pollenszűrő azért mert allergiás vagyok.
F Astrát eddig csak tankoltam meg kipucoltam a gyertyákat mert rázott, most jó. Volt egy G Astrám az olyan volt, hogy ha 1/4 felett tankoltam kifolyt a benzin, hát kannába volt vésztartalék szintmérő jó volt. :D szerelőnél utoljára csapágy csere miatt voltam.
Mennyit költötök Ti kocsira mondjuk fél év alatt?
Régen mikor F Astrám volt, számoltam, 10 ezrenkénti olajcsere és ami felmerülő hiba volt, 8 év alatt havi 5000-re jött ki átlagban, mivel volt olyan hogy sokáig semmi baja nem volt.
Jelenleg nem számolom, 20eves 1.9 TDI vw-nem van, az elmúlt 35 ezer km alatt kapott 3 olajcserét (magam végzem, az anyagár nem sok), egy fekpedál kapcsolót és egy generátor szabadonfutót. Egyik sem volt nagy tétel.
Legalább az olajat, olajszűrőt és légszűrőt cseréld már le, azzal lehet hogy nem kell leadnod a bontóba, hiszen ha nem cseréled megölöd, az a lelke!
Mibe telik egy f Astrán egy olajcsere? A legolcsóbb 10w40es olaj meg két szűrő megvan majdnem csak egy tizesből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!