Fazekasd1997 kérdése:
Milyen autót ajánlanátok max 900 ezer forintig?
Figyelt kérdés
Fiatal vagyok és nem akarok rossz döntést hozni. Alacsony fogyasztású legyen, valamelyest olcsó legyen az alkatrész ár, megbízható és ha lehetőség engedi, akkor kombi.okt. 27. 08:31
11/17 anonim válasza:
A fogyasztás mondjuk csak a jobb lábadtól függ, erre a hülyeségre, hogy alacsony fogyasztású legyen az autó még a fiatalság sem mentség.
12/17 anonim válasza:
#10 Nekem meg a motorkerékpárom akkor eszik 6,5-et, ha csak lakott területen kívül használom és ott sem dinamikusan.
13/17 anonim válasza:
Alacsony fogyasztásut akar a kérdező... A 7.5-8 liter nem az szerintem.
De írhatott volna valami konkrétat is akár!
14/17 A kérdező kommentje:
Ez a 900 ezres keret ez önmagában csak az autóra szánom. Azt tudom jól hogy ennyiért lehetetlen hibátlan autót venni, pont emiatt akarok olyan autót amit "olcsóbban" helyre tudok rakatni. A fogyasztás tekintetében a 8 liter az sok, 7 liter alatt nagyon jó!
okt. 27. 17:43
15/17 anonim válasza:
Na, mondjuk pont ez a fogyasztás tartomány az, ami csak rajtad múlik.
16/17 anonim válasza:
15: vannak autók amiket lehetetlen kihozni 7 alatt.
Az említett nissan primera is ilyen az 1,6-os motorral.
Hiába mész lassan, az akkor is minimum megeszik 7,5 litert.
Valaki linkelt be ford-ot 1.6 dízel motorral.
Nem ismerem a típust de ha jó akkor inkább azt választanám.
17/17 anonim válasza:
De az, hogy 7 vagy 8, ne mondd már, hogy nem tőled függ. Tekintsünk el a magyar traffipaxoktól: elmegyünk Svájcba, szigorúan betartok minden sebességkorlátot, fogyaszt az autó 5,8 litert. Apám ugyanazon az útszakaszok szintén mindent be tart, nem tudja 7 alá vinni. Mert hiába nem megy gyorsan, nagyon padlófék-padlógáz módon üzemel még azon az autópályán is, ahol amúgy nem kell olyan gyakran és olyan dinamikusan sebességet változtatni, a tempomat meg enyhe fék simán megoldja a végtelen, de időben előre jelzett korlátozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!