Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ajánlani 7-8millió forintig(ha...

Ajánlani 7-8millió forintig(használt) autót,ami 90es tempónal nagyon halk?

Figyelt kérdés
Minimalis szel,es kerekzaj legyen az utasterben, melyik autonak nagyon jo a zajszigetelese?
aug. 16. 11:34
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Azt ugye tudod, hogy a kerékzaj nem az autótól fog függeni, hanem, hogy milyen gumit veszel rá?
aug. 16. 12:13
 2/10 A kérdező kommentje:
Na ezt nem tudtam, azt hittem ez is a kerékívben lévő plusz szigetelkésétől, de akkor ettől tekintsünk el,és a szélzajt nézzük csak.
aug. 16. 12:16
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Ha 15 évnél nem régeddi autót veszel, szerintem erre nem nagyon lesz panasz. Bizonyos autókba lehetett kérni hangszigetelt üvegezést a szélzaj csökkentésére. Meg extra hangszigetelő csmagot. Konkrét típust nem tudok említeni, mert attól függ, hogy az első tulaj megrendelte-e bele, vagy sem. Az esetek nagyobb részében sajnos ez a tétel az extralistán a spórolás áldozatául szokott esni. Én kértem bele, mert sokat pályázok, fontos, hogy ha már órákig az autóban ülök, akkor ne kelljen végig a dübörgést hallgatni. Abba is nagyon el lehet ám fáradni!
aug. 16. 12:36
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen ezért is szeretném,mert én is ezt tapasztalom, hogy a nagy zaj nagyon fárasztó
aug. 16. 12:39
 5/10 anonim ***** válasza:
7%

Szerintem a kérdezőnek egy jó pszichiáterre lenne szüksége. Tudom nem olcsó dolog, de onnantól milliókkal olcsóbban is találna rendes autót.

Mellesleg a buta és elkényeztetett egót csak kevés terepauta vállalja.

aug. 16. 17:26
 6/10 A kérdező kommentje:
Te kajak beteg vagy...
aug. 16. 17:29
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Értelmesen leirtam testvérem amit gondolok az elkényeztetett buta egódról.
aug. 16. 17:34
 8/10 A kérdező kommentje:
Jajajajajajaja :D
aug. 16. 17:35
 9/10 anonim ***** válasza:
54%
E vagy S osztályos mercedes 90-nél néma csendben suhan..
aug. 16. 18:11
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én valami benzines prémiumot néznék, például egy Audit.
aug. 16. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!