Elnéztem a téli gumi méretet? Ha használom, mi lesz a különbség?
Figyelt kérdés
A szóval vettem 17es felniket az autóhoz, ami volt 16os, már szar volt. Ez zsír új.
Mondom oké.
Megvettem a Michelin Cross címszereplő gumikat. 60e/db áron, még tavasszal.
Nem tettem fel, mert meg voltak rajta Michelin nyáriak, mondom ezt a szezont fusdák le.
Most nézem, nekem a váltó méret 225/45/17
Én pedig 225/50/17 rendeltem.
Jól gondolom, hogy az egyetlen különbség annyi lesz, hogy az óra nem fog csalni? És pld 100nál lehet megyek 101-el?
okt. 26. 06:51
1/4 A kérdező kommentje:
4 évszakok gumit vettem, csak most akarom feltetni. A minta miatt először hibásan, de telit írtam.
okt. 26. 06:51
2/4 anonim válasza:
Semmit nem fogsz észre venni, 2 centivel lesz nagyobb a kerák átmérő.
3/4 anonim válasza:
Nem csak annyi lesz a különbség. Változik a kormánylegördülési sugár, ami a futómű egyik geometriai paramétere. Ezért fontos a felni ET száma is. De nem valószínű, hogy drasztikus lesz a különbség.
4/4 anonim válasza:
a kalkulátorok szerint nagyon nem ajánlott ez a méret a váltóméret helyett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!