Aki a 90-es években volt gyerek, nálatok milyen autó volt akkoriban a családban?
Skoda 105-ös volt a szüleimnek. Ez olyan mint a 120 csak kerek a lámpája. Már akkoriban sem volt gyakori, inkább 120as volt jobban.
Nem volt jó autó akkoriban sem. Voltak akik akkor már modernebb autóval jártak pl hoztak be kintről egy Golfot , Opel Kadettel jártak, volt rokon akinek akkoriban Astrája volt.
Arra emlékszem hogy a hátsó ablak nem volt lehúzható, és ez zavaró volt nyáron, de akkoriban azért nem voltak ilyen nyári melegek mint most. Arra nem emlékszem már hogy milyen volt benne utazni.
Szüleim elmondása alapján nem volt megbízható, anyám nem is szerette vezetni.
Kb 5 évig lehetett meg, a 90-es évek végén már másik autónk volt.
#13: A 105-ösből és a 120-asból is volt kerek lámpás és szögletes is. 1983-ban volt a "facelift", akkor váltottak szögletes lámpára.
Tehát a tiétek '83 előtti volt.
A 90-es években általános iskolás és részben gimnazista voltam.
Ladánk volt, 2101. Anyám vette magának első autónak még 1978-ban 20 éves korában. A 90-es években, később is azt használtuk.
Anyám 2021-ben hunyt el. 2022-ben a hagyatéki alapján én örököltem. Volt két másik autóm, a Ladára nem volt kapacitásom. Annak hogy csak álljon és a szemem láttára menjen tönkre nem láttam értelmét. Eladtam. Ekkor 43 éves volt az autó, az öröklést leszámítva végig az első tulaj használatában.
Csak Ladák voltak, kombik.
Valahogy nem sírom vissza egyiket sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!