Aki a 90-es években volt gyerek, nálatok milyen autó volt akkoriban a családban?
Figyelt kérdés
Hogy emlékeztek vissza rá? Jó autó volt? Szerettétek? Hány évet szolgált nálatok?okt. 25. 23:25
1/23 anonim válasza:
Egy 1988-as Wartburg 353 Standard, 2001-ig volt meg, tehát 13 évet volt nálunk.
2/23 anonim válasza:
Először egy Wartburg, aztán egy Renault Clio.
3/23 anonim válasza:
Trabant 1.1-es, az utolsó darabok egyike került apámhoz és kiszolgálta a 2000-es évek közepéig.
4/23 anonim válasza:
Egy 100-as, később egy 120-as Skoda. A hangja és az illata (beltér és kipufogógáz) tetszett, a műbőr ülések nyáron már nem annyira. Ráadásul a 120-as szerette forralni a vizet. A kettő együttvéve kb. 15-20 évig volt nálunk, nagyjából fele-fele arányban.
5/23 anonim válasza:
120-as Skoda, aztán egy Suzuki Swift valamikor 2000 felé, ha jól emlékszem.
6/23 anonim válasza:
1500-as nagy Polski. Kb. egy hónapig volt a mienk, aztán el kellett adni, mert sokat evett, és nem csak benzinből... Pedig imádtam, mert "ment, mint a golyó". :)
7/23 Kíváncsi Kalandozó válasza:
Az 1990-es évek elején Skoda Favorit-unk volt. Akkoriban volt újdonság a Favorit, de nem volt elég kiforrott modell, ezért apukám pár év után lecserélte.
8/23 anonim válasza:
Szüleimnek Wartburg, bátyámnak Trabant.
9/23 anonim válasza:
Kb. akkor lett autó, amikor születtem. Zastawa. Aztán Lada Samara. 2000-es évek elején lett használt Corolla, az több mint 10 évig megvolt, friss jogsisként én és a tesóim azzal szereztünk felügyelettel rutint.
10/23 anonim válasza:
*Francokat több mint 10 évig, bő 15 évig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!