Batragramzadarma kérdése:
Hogyan tudnám feltölteni?
Figyelt kérdés
2002-es BMW autómhoz két kulcsot kaptam és eddig rendben is működött mindkettő.Csak az egyik kulcsot használtam és az autót is ritkán veszem elő a második kulcs lemerült olyan szinten hogy semmire nem reagál.Van e valami alternativ módja a kulcs feltöltésének amit anélkül tudnék megoldani hogy járatnám az autót egy hétig alapjáraton?Mivel a gyújtáskapcsoló csak akkor tölt ha jár a motor.#BMW kulcs
okt. 25. 21:19
1/6 anonim válasza:
Aksit nem lehet cserélni benne? És ha a másik kulcsot használnád mindig? Bárhova mész azt töltse.
2/6 anonim válasza:
Mit tölt a gyújtás kapcsoló? Egy gomb elem van benne. Bemész egy Mister Minit-be vagy egy szervizbe azt kicserélteted.
3/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
Egy hétig járatni alapjáraton? Egy kulcs feltöltésért? az igen
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
Sajnos nem sima akksi hogy csak hipp-hopp kijön belőle ezért a mister minit nem vállalja de más kulcsos sem.
Eddig ugy tudtam hogy a gyujtáskapcsoló tölti de hiába használtam huzamosabb ideig a lemerült kulcsot csak annyit ért mint falábúnak a talpmasszázs nem töltődött semmit.
Ellenben most van egy cimem ahol foglalkoznak ilyesmivel Budapesten az Izabella utcában ott elméletileg meg tudják csinálni és nem is vészes összeg 12K az akkumulátor cseréje.Azért köszönöm mindenkinek!
okt. 26. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!