Szalonautó vásárlás menete, hogy megy?
Ha pl egy távolabbi szalonban van készleten egy autó kb 300km tőlem, akkor ha oda telefonálok, elküldöm az adataimat, személyi stb, akkor amíg odaérek áttudják írni a kocsit?(természetesen vételárat, és az admin díjat elutalom).
Honnan lesz rajta rendszám?
Szerintem csak így bemondásra nem fogják a nevedre iratni. Ha esetleg elutalod az árát szerződés nélkü, akkor talán...
A névre írás sem úgy megy, hogy ott van a kitöltetlen forgalmi és tollal bevésik a nevedet. A kormányablakban kell kérvényezni. Ha nincs még rendszámozva, forgalomba helyezve a kocsi, az sem két perc.
Általában úgy megy, hogy odamész. Ha van készleten autó, akkor megtekinted. Ha nincs, akkor rendeltek egyet. Ha ott van és megfelel, szerződtök, kifizeted, elindul a forgalomba helyezés, nevedre írás. Ha kész van, szólnak. Megint oda mész, elhozod.
Tíz milliós nagyságrendő kiadásnál nem azon a vonatjegyen akarj spórolni!
Hahu-n nézem és ott azt írja készleten van.(teljesen új 320km van benne, gondolom a próba körök alatt).
Azt hittem egyszerübb ennek a menete, összevissza utazgatás :/
El kell menned szerződni.
Utána kifizeted és 2-3 nap alatt megcsinaljak a rendszamozast, névre írást, biztosítást.
Utána mehetsz érte.
És ezt minek írod nekünk?
Mert a 6. azt írta, hogy felhívná őket, én meg írtam,hogy azt már próbáltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!