Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szalonautóról lecserélt...

Szalonautóról lecserélt gumival lehetnek problémák?

Figyelt kérdés
Sziasztok, gumi vásárláson gondolkozok, és van is egy találat, csak szalonautóról vették le 2 év után, lehetnek ennek hátulütői? Pl. gumi deformálódás, stb.

2023. jún. 7. 14:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Hányas évjárat?
2023. jún. 7. 15:11
 2/5 A kérdező kommentje:
2019, 2. heti
2023. jún. 7. 15:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerinted ha egy guminál minden frankó, (nem öreg, nem szövethibás, nem féloldalasan kopott) akkor vajon miért veszik le?
2023. jún. 7. 15:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Persze gondoltam, hogy valami nem stimmel vele, csak azért mégis megkérdezem hátha valaki vásárolt már így, és van tapasztalata.
2023. jún. 7. 15:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Az miben befolyásolja, hogy szalonautó volt-e vagy nem? Nem értem az összefüggést. A szalon autó másképp gurul, mint egy 3 éves használt?

A gumit kell megvizsgálni, szemrevételezni. Mikor évjárat, ne legyen kopott, félrekopott, sérült, szálszakadt, kirepedezett, stb.

Én mondjuk használt gumit eleve nem vennék. Akkor tartom elfogadhatónak, hogy ha eladásra menne az autó és ami rajta van már annyira életveszélyes lenne. De akkor is inkább vennék rá újat. Az árát nem fogod viszontlátni, olyan értelemben hogy a kocsi eladási árát nem növel az új gumik ténye. De az eladhatóságot igen. Ha van két hasonló paraméterű autó, de a tiéden vadonat új márkás gumik vannak, akkor a többség jó eséllyel inkább a tiédet fogja választani. Olyan ez mint az ingatlanoknál a felújított fürdőszoba.

2023. jún. 7. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!