Társasházban élők, ti hol tároljátok az autótok kerekeit/gumijait?
Figyelt kérdés
Az erkélyen gondolkozok, hogy ott kéne tároljam, viszont nem tudom milyen szag lenne tőle.. Valami nagy zsákba kéne őket egyenként becsomagolni.okt. 24. 17:44
21/26 anonim válasza:
Naja, rajtam is nevettek mikor mondtam, hogy a teli-nyari csere 1 nap tavasszal, 1 nap osszel.
22/26 A kérdező kommentje:
Családi házban elhiszem, hogy kényelmesen nekiálltok ennek, megisztok közben egy jó sört, de a tömött parkolóban a ház előtt pont nincs lehetőségem nagyon ilyenre, örülök ha van hely.
okt. 25. 10:18
23/26 anonim válasza:
De senki nem kötelez arra, hogy cserélgesd. Több helyen is tárolok több mindent, viszont nem cserélgetem a kerekeket mert felesleges(legalább is számomra). Tavaly előtt beszélgettem egy nagyon jó gumissal. Mondta, hogy sokan járnak folyamatosan télivel, mert ha tényleg van hó is, nem csak fagy, akkor igen is jól jön(voltam már kopott nyárival is hóban az kicsit izgisebb :D). De nyáron pályán sem volt gondom soha. Nekem is az van fent 3 éve és évente 8-10ezret megyek, meg nem is vezetek már úgy, hogy feszegessem a határokat, egyszerűen csak tartom a megengedettet vagy a fölött egy kicsivel.(csinálnak helyettem is épp elég balesetet mások). Igen mondták is sokan, hogy majd szanaszét kopik meg majd hogy meghalok, ez természetesen így történt, tehát 300km-után teljesen szétkopott és(igen most egyébként a túlvilágról írok).
24/26 anonim válasza:
Vagy megkérsz rokont, vagy erkély és letakarod. Vagy eladod és veszel négyévszakosat.
25/26 anonim válasza:
4 evszakos elott en is mindig telivel jartam 10+ even keresztul.
26/26 A kérdező kommentje:
Ha már megvan téli-nyári akkor nem fogom csak az egyiket használni, amúgy egyetértek veletek, ide tök felesleges téligumi, főleg pestre. Eladni meg szerintem nagyon nehéz lehet ezeket, még a contikat is nehezen viszik el. Ezek meg laufennek.
okt. 25. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!