Társasházban élők, ti hol tároljátok az autótok kerekeit/gumijait?
Én a szervizben az ügyfelek gumijai között. Bár ez gondolom nem túl nagy segítség számodra. :D
Ha nem lennék autószerelő, valószínűleg a lomkamrában, mivel nálunk minden lakáshoz tartozik egy saját, de feltételezem nálatok ilyen sincs, mert akkor nem lenne kérdés, szóval ez sem segít.
Ha meg még csak le sem tudnám cserélni magamnak, akkor olyan szervizet keresnék, ahol a kerékcserék mellett a lecserélt gumik tárolását is megoldják, mint mi.
Erkély a téli gumiknak nem a legjobb, főleg ha oda söt a nap. Ha le is takarod, a 60 fok nem fog használni nekik.
Van olyan nagyobb gumis ahol ez külön szolgáltatás. Pár ezer forintért tárolják a kerekeidet.
Annak idején fiatal koromban lektam panelban. Kiadó garázsként meg csak teremgarázst találtam. Ott nem tudtam tárolni. De a szüleimnél (pontosabban anyámnél, mert apám 21 éves koromban meghalt, de ez most nem lényeg) elfért a garázsban, nem tiltakozott ellene, hogy ott tároljam. Így szerencsére meg tudtuk oldani.
"Valami nagy zsákba kéne őket egyenként becsomagolni."
Léteznek műanyag zacskók kifejezetten autógumik tárolására.
Ha pluszban letakarod alufóliával, akkor a nap sem tudja felmelegíteni.
Ha nem sajnálod erre az erkélyen a helyet. :-)
Én sehol mert négyévszakos gumival járok. A szüleimnél nincs nagyon hely ilyennek pedig kertes házban laknak, csak nincs tároló. Volt egy üres házuk ami örökség volt, oda vitték le régen a gumikat de az már el lett adva.
Azóta apám a szervízben hagyja mindig akik megőrzik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!