Társasházban élők, ti hol tároljátok az autótok kerekeit/gumijait?
Köszi a válaszokat!
Eddig nekem se volt ilyen gondom, mert négyévszakos volt az autón, csak lecseréltem az autót, és ehhez járt téli-nyári szett, szinte újak.
Mekkora őrültség, istenem :')) Gumis is elkér már gondolom egy kisebb vagyont.
Az erkélyemre amúgy pont nem úgy tűzne a nap, nyugati fekvésű, illetve be van üvegezve. LEhet megkérek egy rokont, hogy had tároljam nála inkább..
Az autón.
Négyévszakos abroncsot használok.
Gumicserere igen is vagyon a 15-20 ezer, ezt mar kitargyaltuk itt. 120-bol jo 4 evszakos szettet veszek es 6 evre le van tudva a dolog.
Aki akarja tomje tovabbra is a gumisok zsebet.
"15, pl egy 20as, annyiból majdnem eljárok egy hónapig a kocsival..."
Felnin van mindkét gumikészlet? Akkor mit nyavalyogsz itt? Lecseréled magad és találsz nekik valami helyet. Több időbe telik a gumishoz menni, ott várakozni, mint átszerelni a kerekeket.
"Gumis is elkér már gondolom egy kisebb vagyont."
Gumishoz akkor járok, ha új gumit veszek, vagy a centrírt akarom ellenőriztetni.
"Azért 3 férfi 4 autón 2 óra alatt röhögve lecseréli a kerekeket. Több idő a levett kerekek mosása."
Ne ez az! Nálam sem úgy meg a kerékcsere, mint a Forma-1-ben. Hogy régi le, új fel és kész, lököm a levett kerekeket úgy ahogy vannak a kert végébe. Én is aprólékosan lemosom a felni minden zugát, makulátlanul tisztára. A gumiból kipiszkálom a kavicsokat. Azt is legumiápolózom, úgy rakom el. A kocsin is ilyenkor ellenőrzöm szemrevételezéssel a fékeket, futóművet. Ha valahol sérülést, lepattanást látok a rücsin, azt javítom. Fékekből a fékport is kifújkálom. Stb... Egyedül két autóval simán egy teljes vasárnapot el szoktam pepecselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!