Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van még 2 hónap műszaki a...

Van még 2 hónap műszaki a kocsin, túl korai ha most vinném el?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy lesz időm rá, ha nagyon elhúzom, meg babonás vagyok, hogy hátha belekötnek valamibe, találnak valamit stb ( átnézettem természetesen, nincs vele semmi gond).

Ti mennyire szoktátok elhúzni?

okt. 22. 14:54
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

ja jó, túl jó lett volna úgy :D

Mindegy, most van rá időm.

okt. 23. 07:12
 12/12 anonim ***** válasza:

Én a szerelőmhöz szoktam vinni. Tudom, hogy én is vehetném közvetlenül a vizsgaállomásra. Ő is ezt teszi, nem kell hozzá különösebb szakértelem. De nekem így egyszerűbb. Reggel beadom munka előtt, elmegyek dolgozni. Ő napközben elviszi levizsgáztatni, délután meg érte megyek. Kifizetek egy óra munkadíjat, de nem kell egy napnyi szabadságot kivennem rá.

Az autóm jó műszaki állapotban van. Soha nem volt olyan hogy valamit azért kell csinálni rajta, mert jön a műszaki. Az első gyanús jelre minidg mindent megcsináltatok rajta, a karbantartások sincsenek elhanyagolva.

Ennek ellenére én sem szeretem, hogy az ügyfélkapun már hónapokkal korábban elkezdenek fenyegetően stersszelni, hogy le fog ám járni az érvényesség és intézzem. A szerelőmet a lejárat előtt egy-két héttel fel szoktam hívni. Úgy vagyok vele, hogy nem szeretem az utolsó napokra halasztani. Bár nincs semmi baja az autónak, de mi van, ha pont a vizsga előtt egy-két nappal derül ki, hogy valami elromlik. Tudom, hogy ezzel kapcsolatban én vagyok túl aggódós. A szerelőm is meg szokta kérdezni, hogy van-e valami probléma a kocsival. Mikor azt mondom nincs, értetlenkedni szokott, hogy ha van még egy hét, mi a fenének hívtam most. Általában vagy a lejárat napján, vagy az előző napon kéri, hogy vigyem be a kocsit.

Hónapokkal előtte még sosem vizsgázott.

okt. 23. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!