Van még 2 hónap műszaki a kocsin, túl korai ha most vinném el?
Nem tudom hogy lesz időm rá, ha nagyon elhúzom, meg babonás vagyok, hogy hátha belekötnek valamibe, találnak valamit stb ( átnézettem természetesen, nincs vele semmi gond).
Ti mennyire szoktátok elhúzni?
Az semmit nem jelent ki meddig húzza.
Nekem is volt már olyan hogy lejárt és egy hónap múlva vittem.
Viheted hamarabb is.
Ha nem is viszed el, attól még egy telefont érdemes megejteni a vizsgabázisra időpontért. Nálunk itt akkora a tumultus, hogy én 1,5 hónappal a lejárta előtt hívtam őket, és ugyanennyivel későbbre kaptam, ugyan adtak papírt, hogy az időpontog meghosszabbították ilyen-olyan rendeletre hivatkozva, mégis mikor mentem vizsgára, akkor a pulton kirakott papíron már az szerepelt, hogy max 30 napig érvényes a hosszabbítás, utána csak útvonalengedély vizsganapra, szóval 2 hétig elvileg már műszaki nélkül jártam a motorral.
Mondjuk a véda kapu nem tudom, hogy nézi-e a műszakit, de majdnem minden nap elmentem alatta ekkor is :), de nem jött semmi büntetés.
Minek? Kb December 22-ig van műszaki a kocsidon, jelentkezz november 22 utánra és 2026 december 22-ig lesz műszakid.
Ez a leg logikusabb.
Tegyük fel, hogy dec 22-én jár le a műszakid.
Így ha október 25-én viszed vizsgázni, akkor 2026. okt. 25-ig lesz érvényes.
Ha nov. 22. és dec. 22. között viszed, akkor 2026. dec. 22-ig lesz érvényes.
Magyarul ha most viszed, akkor elbuksz majdnem 2 hónapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!