(Kép) Ezt okozhatta az, hogy a foltmentes mosás után nem töröltem le a motorháztetőt?
okt. 20. 11:44
1/8 anonim válasza:
Simán lehet, nem volt elég tiszta, a koszos vízcsepp odaszáradt.
3/8 krwkco válasza:
Nem lehet, hogy ez egy kőfelverődés utáni javítás nyoma?
4/8 A kérdező kommentje:
Nem. Viszont most mondták hogy lejön kövi mosásnál
okt. 20. 13:04
5/8 anonim válasza:
Én ezt lakklepergésnek látom, amit a wax hiánya, napsütés és idő vas foga okoz. Ha nem akarod hogy tovább romoljon, waxolni kéne a kocsit körbe.
6/8 A kérdező kommentje:
Igen, ahogy mondod #5. Jobban ránéztem. Köszi a válaszokat!
okt. 20. 14:40
7/8 anonim válasza:
Ez lehet akárlakkhiba is és rászáradt koszos vízkőfolt is. Kép alapján nem egyértelmű. Mosás előtt nem volt ott?
8/8 anonim válasza:
Nem emlékszem az az igazság, csak volt polírozáson az autó és utána nézegettem ugye és feltűnt. Polírozás után lemostam az autót és az utolsó program a foltmentes öblítés volt. Amikor hazaértem láttam, hogy maradt rajta vízcsepp (a motorháztétón), de nem töröltem le pedig gondoltam rá hogy le kéne. De mindegy, igazából már nem zavar meg amúgy nem mai autó, 20+ éves. Vannak rajta hibák amiket a polírozás nem tüntetett el ugye (mert nem tudja <mélyebb karcok stb...>).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!