Magasfényű járólapot hogyan lehet könnyen és gyorsan foltmentesen felmosni? Nekem mindig csikos marad
Mosogatószerrel moss fel, ès nem kell sok.
Minèl vizesebb marad felmosás után, annál nagyobb a valószínűsège a csikosságnak. Hozzájárul a sok tisztítószer is.
A mosogatószerek azèr jó kosz ès zsír oldók, ès foltmentesen száradnak.
Probaltam... es megis csikos.
Az a viledam van amelyiket labbal kell nyomogatni es automatikusan kicsavarja...jo szarazra csavarja mindig es megis csikos :( nem ertem egyszeruen :(
Annyi vízhez annyi felmosószert tegyél, amennyit a flakon ír.
Amit te mondasz, a jól kicsavart felmosófejjel csak kenegeted a koszt, nem felmosol.
Szintén Vileda pedálos felmosóm van, én úgy mosok fel, hogy először csak éppen kicsavarom a fejet, jó vizes moppal felmosok, először függőlegesen, majd vízszintesen is áttörlöm a padlót, utána kiöblítem a fejet és szárazzal átmegyek újra rajta. Soha nem maradt csíkos.
Ezzel a kendővel bármit törölsz le, csíkmentesen szárad, csak sima vízbe kell mártani, nem tisztítószeresbe. Én ablakokat is ezzel mosok, csak simán vízzel és rengeteg időt, abakmosót, papírtörlőt spóroltam vele. Esetleg egy vagy két ilyen lapot rárögzíteni valahogy egy egyenes fejű felmosóra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!