Biztonságos még nyári gumival közlekedni? Reggel 2-3 fok, nappal 15-18 fok.
Figyelt kérdés
Jelenleg még a nyári gumi van fent, azonban csak novemberre van időpont cserére. Kellene utaznom durván 200 km-t a holnapi napon. (nincs 1 éves a jogsim, most cseréltetek először gumikat :D )okt. 19. 09:44
21/22 anonim válasza:
Én évekig nyárival jártam, semmi baj nem volt vele. Egyedül hoban nem tapadt annyira. Iden januárban vettem négyevszakost. Hidegben azt mondom hozza amit egy téli hoz, nyáron viszont 35 fokban azért nem volt a legjobb.
Amilyen idők lesznek mostanság siman el tudom képzelni, hogy par év mulva is nyárit veszek egész évre.
22/22 anonim válasza:
Amíg száraz hideg van, addig jó a nyári. Én nem fogom átcserélni. Hó nincs, néha van minusz a hajnalokban, akkor úgy sem autózok soha. Ha elkopott a nyári gumim, veszek egy prémium 4 évszakost, aztán ennyi. Magyarországon nincs tél. A téligumi pedig a téli körülményekre van, a téli gumi alapelve, hogy megkapaszkodjon a havon... itt már 2-3 éve nincs hó, ami van, az elolvad még aznap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!