Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Biztonságos még nyári gumival...

Biztonságos még nyári gumival közlekedni? Reggel 2-3 fok, nappal 15-18 fok.

Figyelt kérdés
Jelenleg még a nyári gumi van fent, azonban csak novemberre van időpont cserére. Kellene utaznom durván 200 km-t a holnapi napon. (nincs 1 éves a jogsim, most cseréltetek először gumikat :D )

okt. 19. 09:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
13%

Mondjuk ehhez tudni kellene, hogy hány éves gumi meg mekkora profilmélység van rajta.

Hidaknál, felüljáróknál vigyázz vele!

okt. 19. 14:32
 12/22 anonim ***** válasza:
49%
Simán jó még a nyári.
okt. 19. 16:43
 13/22 anonim ***** válasza:
60%

Kedves lepontozó 63%-os!

Kíváncsian várom az ellenérvet, hogy mi az indok, ami miatt szerinted ha olyanok a körülmnyek odafigyelve sem jó már ilyenkor a nyári gumi.

Ugyan csak 24 éve vezetek, nem keveset, saját és céges autókat is, de akkor had tanuljak már én is valamit!

okt. 19. 17:00
 14/22 anonim ***** válasza:
60%
Simán mehetsz nyárival holnap, nem lesz semmi baj, ha egyébként nincs baj az autóddal.
okt. 19. 20:03
 15/22 anonim ***** válasza:
78%
Én már inkább arra lennék kíváncsi: Miért vannak lepontozva akik a téli mellett és miért akik a nyári gumi mellett írtak?? Most akkor körmös vaskerék vagy mi kellene hogy megfeleljen egy hozzászólás?😂
okt. 20. 08:59
 16/22 anonim ***** válasza:
21%

Uccsó, írhatsz itt bármit, a sok 2 hónapos jogsis biztos jobban tudja:D

És majd az ilyeneket húzzák ki az árokból, meg vakarják le a fáról, mert azt hiszik, értenek a közlekedéshez, vezetéstechnikához.

okt. 20. 10:29
 17/22 anonim ***** válasza:
72%

Bő 40 éve vezetek, és hosszú évek óta csak nyárival járok. Balesetem sosem volt. Erre mit mondasz, kisfiú?

okt. 20. 14:52
 18/22 anonim ***** válasza:
50%
Részben csatlakozom a #17-eshez. Igaz én csak 2000-től vezetek, de szerintem az sem "két hónapja" volt. Balesetem, bírságom nekem sem volt még. Pedig 8 éven át 230 km-re ingáztam dolgozni. Munakügyben most is ha nem is minden nap, de rendszeresen letolok napi 1000-1100 km-t. Jelenleg két autóm van, mind a kettőhöz külön tél-nyári szett, nem özömvíz előtti és nem alsópolcos márkákból. Mert ha télen ónos eső, vagy hóvihar van, nem hivatkozhatok arra, hogy nincs kedvem elindulni. Még egyik autón se cseréltem át, de pár héten belül át fogom. Ha most átcseréled, bajnak nem baj, indokoltnak nem gondolom. Még messze nincsenek télies útviszonyok.
okt. 20. 15:48
 19/22 anonim ***** válasza:

ma 15:48 Tudod hogy röhej amit írtál? "Részben csatlakozom a #17-eshez. "

Csakhogy a 17-es hajszál pontosan a fordítottját írta amit te:Ő írta: "Bő 40 éve vezetek, és hosszú évek óta csak nyárival járok." Te erre írtad:" Jelenleg két autóm van, mind a kettőhöz külön tél-nyári szett,"

okt. 20. 19:12
 20/22 anonim ***** válasza:
50%
#19, ezért kezdtem úgy hogy részben. A "2 hónapos jogsis" dologra refelktáltam. Ő 40 éve vezet én 24. Aztán leítam, hogy én mit csinálok másképp (télen téli gumi). Mi ezzel a baj?
okt. 21. 07:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!